«Αν διαχωρίσουμε το αποτέλεσμα από την εμφάνιση… / Καλύπτεται η διαφορά, αλλά δύσκολα»

Δηλώσεις στη Cytavision παραχώρησε ο εκπρόσωπος Τύπου της Ομόνοιας, Ανδρέας Δημητρίου, μετά την ήττα από τη Νέα Σαλαμίνα (2-1) που άφησε τους πράσινους χωρίς νίκη σε τέταρτο διαδοχικό αγώνα πρωταθλήματος.

Αναλυτικά όσα είπε:

«Είναι αποτέλεσμα άσχημο για εμάς κι έρχεται να κολλήσει σε αυτά που προηγήθηκαν, δυστυχώς μας φέρνει σε μια θέση βαθμολογική που δεν θέλαμε. Σίγουρα περιμέναμε περισσότερους βαθμούς. Αν διαχωρίσουμε το αποτέλεσμα από την εμφάνιση, με βάση την εμφάνισή μας υπό κανονικές συνθήκες μπορούσαμε να κερδίσουμε, δημιουργήσαμε πάρα πολλές ευκιαρίες, κάποιες κλασικές, δυστυχώς πετύχαμε μόνο ένα γκολ και πληρώσαμε τα λάθη στις αντεπιθέσεις της Νέας Σαλαμίνας.

Αντιλαμβανόμαστε ότι είναι μια κατάσταση μη αναμενόμενη σε ό,τι αφορά τα αποτελέσματα. Θα αξιολογήσουμε κι αυτό το παιχνίδι. Αντιλαμβανόμαστε τα συναισθήματα του κόσμου όπως από εκεί και πέρα η ομάδα θα δουλεύει όπως δούλευε τον προηγούμενο ενάμιση χρόνο, αυτά που πληρώνουμε και κρατούν πίσω την ομάδα να τα διορθώσουμε, δεν υπάρχει άλλη οδός. Συγχαρητήρια στη Νέα Σαλαμίνα για τη νίκη της.

Διαχρονικός στόχος μας μέσα από τις μεταγραφικές περιόδους είναι να γινόμαστε καλύτεροι ανεξαρτήτως από τα αποτελέσματα, θα ήταν ο ίδιος ο στόχος. Δεν αλλάζει αυτό. Έτσι δουλεύει η ομάδα. Η ομάδα προγραμματισμού θα κρίνει τι πρέπει και αν πρέπει να γίνει κάτι.

Μέχρι τον Γενάρη υπάρχουν πολλά παιχνίδια. Εμείς που είμαστε εδώ τώρα πρέπει να αντιστρέψουμε την κατάσταση. Μείναμε πίσω βαθμολογικά, δεν μπορούμε να στρουθοκαμηλίζουμε. Είναι σημαντική η διαφορά, δεν είναι διαφορά που δεν μπορεί να καλυφτεί όμως είναι δύσκολο».