«Αν άλλες ομάδες βάζουν νωρίς τα παιχνίδια, εμείς ως ΑΠΟΕΛ δεν το κάνουμε»

Τι είπε για τον Νικόλα Ιωάννου που μένει εκτός στα τελευταία παιχνίδια και τους παίκτες που πιθανόν να δοθούν δανεικοί

Σχολιάζοντας την ώρα που ορίστηκε ο αγώνας του ΑΠΟΕΛ με την Ζρίνσκι (21:00) την ερχόμενη Πέμπτη, ο εκπρόσωπος Τύπου των γαλαζοκιτρίνων ότι ως ΑΠΟΕΛ δεν βάζουν τις ώρες τους πιο νωρίς, ασχέτως αν το κάμνουν άλλες ομάδες.

Για τον αγώνα με την Καϊσάρ:«Ήρθαμε και στις αποσκευές μας ήταν η πρόκριση. Ιδανικό ήταν πως την συνδυάσαμε και με καλή εμφάνιση. Στο ποδόσφαιρο, από τη στιγμή που είσαι καλός, πρέπει να υπάρχει και συνέχεια. Το δεύτερο δείγμα καλής εμφάνισης ήταν ένα βήμα πιο μπροστά. Ήμασταν παραγωγικοί μπροστά, αμυντικά δεν απειληθήκαμε και τόσο. Στο πρώτο ημίχρονο, η μοναδική παραφωνία ήταν το γκολ της Καϊσάρ. Στο δεύτερο ημίχρονο, ότι έκανε η Καϊσάρ το έκανε από κούραση δική μας. Γενικότερα, χθες είχαμε την καλύτερη μας εμφάνιση, ανεξάρτητα από διοργανώσεις. Το αισιόδοξο μήνυμα είναι ότι πλέον είμαστε στην πορεία να δούμε τον ΑΠΟΕΛ που θέλουμε».

Για την ώρα έναρξης του αγώνα με την Ζρίνσκι:«Είναι η πιο σωστή ώρα για να μπορέσεις να αγωνιστείς, λόγω των καιρικών συνθηκών. Έχει μπει στις 21:00, διότι παίζουμε Κυριακή με ΕΝΠ και προσπαθούμε να έχουμε όσο το δυνατόν περισσότερη ξεκούραση. Δεν ξέρω αν άλλες ομάδες βάζουν νωρίς τα παιχνίδια τους, αλλά εμείς ως ΑΠΟΕΛ δεν το κάνουμε».

Για την προκλήρωση των πλέι οφ και τον αγώνα με την ΕΝΠ: «Έχουμε χρόνο να μιλήσουμε γι’ αυτό. Αυτή τη στιγμή, δεν ασχολούμαστε. Έχουμε περάσει απλά στον τρίτο προκριματικό. Από την άλλη, πρέπει να προσηλωθούμε στον αγώνα με την ΕΝΠ, αφού δεν χωράνε άλλες απώλειες. Κλωναρίδης και Μπεν Σαχάρ θα περάσουν από εξετάσεις για τα προβλήματά τους. Εφραίμ και Γένσεν θα αξιολογηθούν από τον προπονητή».

Για τον προγραμματισμό: «Δεν είναι θέμα που είναι προτεραιότητα. Ψάχνουν και οι ίδιοι για κάποια ομάδα και έχουν ήδη ενημερωθεί. Από μας, έχουν το ελεύθερο να κάνουν ότι θέλουν. Έχει ολοκληρωθεί ο μεταγραφικός μας σχεδιασμός. Το πλέον πιθανό είναι να δοθεί κάποιος ποδοσφαιριστής μας δανεικός».

Για Νικόλα Ιωάννου: «Όσοι έμειναν εκτός από το χθεσινό παιχνίδι, ήταν από απόφαση του προπονητή. Είναι υποχρέωση του ιδίου να κερδίσει ξανά τη θέση του. Δεν υπάρχει ποδοσφαιριστής στο ρόστερ του ΑΠΟΕΛ που έχει σίγουρη τη θέση. Υπάρχει μεγάλος ανταγωνισμός στη θέση του αριστερού μπακ, αφού ο Γουίλερ τα πάει πολύ καλά».