Αμάν ρεκόρ ο ΑΠΟΕΛ!

Σε τέσσερις αγώνες χρησιμοποιήθηκαν συνολικά 26 ποδοσφαιριστές

Στον ΑΠΟΕΛ η φετινή σεζόν έχει δημιουργήσει ένα ρεκόρ που ίσως είναι και παγκόσμιο, αν βέβαια επιβεβαιωθεί από τη διεθνή υπηρεσία στατιστικής του ποδοσφαίρου. Ποιο είναι το ρεκόρ; Ο αριθμός των παικτών που έχουν αγωνιστεί στα πρώτα τέσσερα, επίσημα, παιχνίδια (τρια πρωταθλήματος, ένα κύπελλο).

Ο αριθμός έφθασε στο εκπληκτικό νούμερο 26! Ναι, 26 ποδοσφαιριστές έχουν συμμετάσχει στα πρώτα τέσσερα παιχνίδια, ενώ από όλους αυτούς κανείς δεν έχει συμπληρώσει τέσσερα 90λεπτα! Από τους 26 παίκτες, μόλις τρεις πάτησαν γήπεδο και στους τέσσερις αγώνες και αυτοί είναι οι: Νταουσβίλι, Ντανίλο και Σαμπάλα.

Το δουλεύει ο Σωφρόνης

Στον Αρχάγγελο, ο Σωφρόνης Αυγουστή δουλεύει πολύ προκειμένου να δημιουργήσει ένα σχήμα που θα δουλέψει όσο καλύτερα γίνεται μέσα στον αγωνιστικό χώρο στον αγώνα της Δευτέρας, προκειμένου να πετύχει την πρώτη νίκη στο πρωτάθλημα. Με τους τραυματίες δεν υπήρξε μέχρι στιγμής ενημέρωση αλλά τουλάχιστον Νταουσβίλι και Οκριασβίλι αναμένεται να είναι έτοιμοι. Λίγο πιο δύσκολη είναι η περίπτωση του Κβιλιτάια.

Τελευταία μέρα…

Σημειώνουμε ότι σήμερα είναι και η τελευταία μέρα όπου ο ΑΠΟΕΛ δικαιούται να πάρει δανεικό παίκτη από άλλη ομάδα της Κύπρου για την αμυντική του γραμμή, λόγω των τραυματισμών Βινίσιους και Σάντος, ωστόσο τα πράγματα θεωρούνται πολύ δύσκολα για να γίνει μια τέτοια κίνηση…