Άλλες μια-δυο προσθήκες κι έκλεισε

Με σκληρή δουλειά και χωρίς μεγάλα λόγια συνεχίζεται η προετοιμασία του Ολυμπιακού.

Η ομάδα του Τακτακαλά θέλει να παρουσιαστεί όσο το δυνατόν πιο έτοιμη με την έναρξη των υποχρεώσεών της στο νέο πρωτάθλημα και για αυτό δουλεύουν με τους ποδοσφαιριστές ο Γιάννης Πετράκης και οι συνεργάτες του.

Οι μαυροπράσινοι αντιμετώπισαν κάποια προβλήματα, όπως για παράδειγμα με τον Ζαχαρίου, ο οποίος από σήμερα θα αρχίσει προπονήσεις. Μάλιστα θα πρέπει να κάνει αγώνα δρόμου προκειμένου να φτάσει στον βαθμό ετοιμότητας των συμποδοσφαιριστών του.

Από εκεί και πέρα, οι μαυροπράσινοι ακόμα δεν ολοκλήρωσαν ούτε τον μεταγραφικό τους σχεδιασμό, αφού υπολείπονται μία με δύο κινήσεις για να γεμίσει το ρόστερ της νέας σεζόν.

Όμως, από τη στιγμή που υπάρχει αρκετός χρόνος μέχρι την ολοκλήρωση της μεταγραφικής περιόδου, ο κύριος Πετράκης δεν θέλει να βιαστεί, προκειμένου να κάνει τις καλύτερες δυνατές επιλογές.

Παρ’ όλα αυτά, εξέλιξη μπορεί να προκύψει ανά πάσα στιγμή, φτάνει να βρεθούν οι εκλεκτοί στις θέσεις που χρειάζεται ενίσχυση.

Προηγούμενο άρθροΠιέζει ο χρόνος για τις εκκρεμότητες
Επόμενο άρθροΑλλάζουν τα 4/5 της άμυνας του Ολυμπιακού
ΜΑΡΙΝΑ ΑΡΓΥΡΟΥ
Ήθελε να γίνει γυμνάστρια αλλά στην πορεία κατέληξε στο… αθλητικό ρεπορτάζ! Το 2010 εισέβαλε σε έναν καθ’ όλα ανδροκρατούμενο χώρο, με μοναδικό στόχο να διαπρέψει. Ξεκίνησε την καριέρα της από τον Super Sport FM 104 (ραδιόφωνο-εφημερίδα) και ακολούθως το 2012 πήρε μεταγραφή στο γραφείο Τύπου της Ανόρθωσης. Η συνέχεια τη βρήκε να δοκιμάζει την τύχη της στην τηλεόραση (CySports και Plus), ενώ το 2017 κατέληξε και πάλι στο ραδιόφωνο, εργαζόμενη στον Active. Έπειτα από δύο χρόνια αποφασίζει να ενταχθεί στην οικογένεια του ΠΟΛΙΤΗ, ενώ ταυτόχρονα ανήκει και στο ρόστερ της Cytavision, ως ρεπόρτερ αγωνιστικού χώρου. Επίσης, έχει κάνει διάφορες παρουσιάσεις αθλητικών γεγονότων. Στο βιογραφικό της από το 2015 μπήκε και η μητρότητα, έτσι τον ελεύθερο της χρόνο προσπαθεί να τον αξιοποιεί όσο το δυνατόν καλύτερα μαζί με την κόρη της.