Αλλάζει… ρόλο ο Σέχου

Η κόκκινη κάρτα στον Γιόρντι Γκόμεθ στην αναμέτρηση με τη Δόξα, προκάλεσε ακόμη έναν πονοκέφαλο στον Χένινγκ Μπεργκ μιας και ήδη από τη μεσαία γραμμή, απουσιάζουν δύο παίκτες λόγω τραυματισμού. Οι Μιξ Ντίσκερουντ και Γιάννης Κούσουλος είναι στα πιτς και η επάνοδός τους, δεν αναμένεται σύντομα.

Ο αρχηγός των πρασίνων δεν ήταν σε καλή κατάσταση και χρειαζόταν ανάσες, εντούτοις όμως μειώνονται οι επιλογές. Ο Σέχου λοιπόν είναι ο ποδοσφαιριστής που στα δύο παιχνίδια που ακολουθούν για την Ομόνοια (με Πάφο και Ολυμπιακό) θα πλαισιώσει τον Φουάντ Μπασιρού. Δύο παίκτες πάνω κάτω με τα ίδια χαρακτηριστικά. Ο Νιγηριανός στα τελευταία δύο παιχνίδια έμεινε εκτός ενδεκάδας και το δεξί άκρο της άμυνας καλύφθηκε από τον Πάρη Ψάλτη. Ούτε ο Σέχου είχε καλά πατήματα και επιβάλλεται να βρει τα πόδια του και να βοηθήσει ουσιαστικά.

Κοιτώντας από εκεί και πέρα στον πάγκο, η τεχνική ηγεσία βλέπει ως εναλλακτικές τους Νικόλα Παναγιώτου και Χαράλαμπο Χαραλάμπους, σε περίπτωση που και πάλι κάτι στραβώσει. Ειδικά ο πρώτος, έχει παιχνίδια στα πόδια του και μπορεί να προσφέρει λύσεις.

Στην Ομόνοια είναι επιβαλλόμενη η βελτίωση κόντρα στην Πάφο. Η νίκη με τον τρόπο που ήρθε κόντρα στη Δόξα, δεν πρέπει να παρασύρει μιας και η εικόνα της ομάδας ήταν απογοητευτική. Αναμένονται και σε αυτή την αναμέτρηση αλλαγές αφού πέραν των τραυματιών και των τιμωριών, ακολουθεί και η αναμέτρηση με τη Βασιλεία την ερχόμενη Πέμπτη.