Αλλάζει πρόσωπα, ίσως και σχήμα

Είναι σχεδόν σίγουρο πως ο Αλεξάντερ Τσόρνιγκερ θα κάνει μπόλικες διαφοροποιήσεις στην αρχική ενδεκάδα του Απόλλωνα στον επαναληπτικό της Πέμπτης με τη Ζίλινα. Και πώς να μην κάνει από τη στιγμή που η ομάδα του δέχθηκε «χαστούκι» στον πρώτο αγώνα και κινδυνεύει να πει πρόωρο αντίο στην Ευρώπη.

Τα περισσότερα προβλήματα παρουσιάστηκαν στον ανασταλτικό χώρο, εκεί που σε κάποιες περιπτώσεις η ομάδα της Σλοβακίας έκανε… πάρτι. Πιθανόν λοιπόν να αλλάξει τον σχηματισμό του ο Γερμανός τεχνικός αφού οι Μάρκοβιτς και Ντένιτς δεν μπήκαν καλά. Η τεχνική ηγεσία θα έχει κάπως περισσότερα όπλα στη φαρέτρα της.

Ο Νταμπό είναι πολύ καλύτερα και μάλλον θα ξεκινήσει βασικός στην επίθεση μαζί με τους Πίτα και ίσως και τον Ίντζια, ενώ δεν αποκλείουμε το ενδεχόμενο να δούμε στην ενδεκάδα κάποιον από τους Γιάνγκα – Ίλιεφ. Από εκεί και πέρα, οι Μαυρίας και Γκεριέ έχουν ανεβάσει ρυθμούς αλλά πιθανή συμπερίληψή τους στο αρχικό σχήμα θα αποτελέσει έκπληξη μιας και προέρχονται από τραυματισμό.

Στο μεταξύ, δεν αποκλείεται μέσα στο επόμενο 48ωρο να προκύψουν εξελίξεις που να αφορούν τον προγραμματισμό αφού το «κεφάλαιο» αυτό είναι ανοιχτό, ανεξάρτητα από το αν θα προκριθεί ή όχι η ομάδα.