Αλλάζει πολλά πρόσωπα, αλλά όχι τη φιλοσοφία – Τα σενάρια ενδεκάδας

Η Ομόνοια αντιμετωπίζει την ΑΕΚ στις 18:30 στο ΓΣΠ και η πρόβλεψη για την ενδεκάδα πλέον, με τα συνεχόμενα παιχνίδια, θα είναι πολύ δύσκολο εγχείρημα για οποιονδήποτε.

Κάποιοι παίκτες, λόγω ηλικίας αλλά και άλλων παραγόντων, θα χρειάζονται ανάσες. Έτσι λοιπόν σήμερα, και επειδή η ομάδα προέρχεται από 120 λεπτά κόντρα στον Ερυθρό Αστέρα, θα μείνουν, εκτιμούμε, εκτός ενδεκάδας αρκετοί που τράβηξαν κουπί στα ευρωπαϊκά παιχνίδια των πρασίνων.

Υπάρχει όμως ένα πολύ καλό ρόστερ από το οποίο ο προπονητής Χένινγκ Μπεργκ καλείται να επιλέξει τους πιο έτοιμους, χωρίς ν’ αλλάζει η φιλοσοφία της ομάδας. Κάτω από τα δοκάρια θα είναι ο… ήρωας Φαμπιάνο. Ο Μαυρίας θα είναι στο δεξί άκρο της άμυνας και ο Κίκο μάλλον στο αριστερό.

Οι Λανγκ και Λούφτνερ θα παίξουν και πάλι στην άμυνα με τον Κούσουλο και τον Βίτορ Γκόμες να καλύπτουν τον ανασταλτικό χώρο του κέντρου. Ο Παπουλής θα είναι σε ρόλο επιτελικού και θα πλαισιώνεται στα άκρα από τους Τζιωνή (αριστερά) και μάλλον τον Ασάντε (δεξιά). Στην κορυφή της επίθεσης, ο Σενέ πιθανολογούμε πως έχει τον πρώτο λόγο έναντι των Ντούρις και Κακουλλή που ξεκίνησε βασικός την Τετάρτη.