Άλλαξαν τρεις αποφάσεις για πέναλτι σε 20 λεπτά!

Ο Κωνσταντίνος Φελλάς τα έδινε λάθος και ο Δημήτρης Σολωμού… τον διόρθωνε.

Σε διάστημα μόλις είκοσι λεπτών στον αγώνα ανάμεσα σε Πάφο και Καρμιώτισσα στο «Στέλιος Κυριακίδης», τρεις αποφάσεις του διαιτητή άλλαξαν μέσω VAR.

Αρχικά στο 58′ ο Φελλάς με το σκορ στο 2-0 σφύριξε πέναλτι για την Καρμιώτισσα για ανατροπή του Ι. Σάσι από τον Πάνιτς. Ο Σολωμού έκρινε πως ο συνάδελφός του έκανε λάθος με αποτέλεσμα ο ρεφ να πάει στο on-field review, να δει τη φάση και τελικά να συμφωνήσει με τον VAR, ακυρώνοντας το πέναλτι.

Στη συνέχεια, στο 69′ κι αφότου δεν σφύριξε πέναλτι για ανατροπή του Χριστοφή από τον Κβίντα, ο Φελλάς κλήθηκε από τον Σολωμού, ο οποίος θεώρησε πως υπήρξε παράβαση, να δει τη φάση. Ο ρεφ άλλαξε γνώμη βλέποντας το ριπλέι στο μόνιτορ κι αυτή τη φορά έδωσε πέναλτι για την Καρμιώτισσα.

Σημειώνεται πως αρχικά ο Ρούτκο απέκρουσε την εκτέλεση του Ρομό, με τον διαιτητή να δείχνει επανάληψη (σωστά, καθώς ο πορτιέρο της Πάφου βγήκε έξω απ’ τη γραμμή του) και ο Βενεζουελάνος στη δεύτερη απόπειρα σκόραρε.

Τέλος, στο 76′, ο Φελλάς σφύριξε φάουλ εκτός περιοχής, για ανατροπή του Πάνιτς από τον Πέρες. Ο VAR Σολωμού εξέτασε τη φάση κι ενημέρωσε τον ρεφ πως η παράβαση έγινε εντός περιοχής, με αποτέλεσμα να δοθεί πέναλτι για την Πάφο (δεν πήγε στο μόνιτορ καθώς επρόκειτο για αντικειμενική απόφαση). Ο Βαλακάρι αστόχησε στην εκτέλεση.