Με το αριστερό στο ATP Finals o Τσιτσιπάς
ΓΗΠΕΔΟ
Δημοσιευτηκε:

Με το... αριστερό ξεκίνησε τις υποχρεώσεις του στο ATP Finals του Τορίνο ο Στέφανος Τσιτσιπάς.
Ο κορυφαίος Έλληνας τενίστας ηττήθηκε με 6-4, 6-4 από τον Ρώσο Αντρέι Ρούμπλεφ και θα παίξει την Τετάρτη με τον Νορβηγό Κάσπερ Ρουντ με στόχο την νίκη που θα τον κρατήσει σε τροχιά πρόκρισης.
Ο Στέφανος Τσιτσιπάς δεν έφτασε σε μπρέικ πόιντ στο παιχνίδι, είχε πολλά αβίαστα λάθη και δυσκολεύτηκε πολύ στο σερβίς του ενώ ο Αντρέι Ρούμπλεφ ήταν απίστευτος στο 1ο σερβίς και είχε σπουδαίες επιστροφές.
Πλέον στα μεταξύ τους παιχνίδια έχουν από 4 νίκες. Ο Ρώσος θα παίξει την Τετάρτη με τον Νόβακ Τζόκοβιτς.
Εκτέλεση από το πρώτο σερβίς!
Ο Στέφανος Τσιτσιπάς θα σβήσει τρία μπρέικ πόιντ του Αντρέι Ρούμπλεφ στο 1ο γκέιμ και μετά από 10' θα προηγηθεί με 1-0. Με δυσκολία θα κρατήσει ξανά το σερβίς για το 2-1 και ο Ρώσος θα έχει διπλό μπρέικ πόιντ στο 5ο γκέιμ.
Με την δεύτερη ευκαιρία ο Ρούμπλεφ θα φτάσει σε μπρέικ (3-2) και με love service game σε 52'' πάει στο 4-2. Εύκολα μειώνει σε 4-3 ο Έλληνας αλλά ο Ρώσος συνεχίζει να "πυροβολεί" από το πρώτο σερβίς και πάει στο 5-3.
Με love service game ο Στέφανος Τσιτσιπάς μειώνει σε 5-4 αλλά ο Ρούμπλεφ κλείνει σε 45' στο 6-4. Ο Ρώσος έπαιξε μόλις 2 πόντους στο δεύτερο σερβίς (23/25 στο 1ο) του και είχε 16 winners και 4 αβίαστα.
Σετ καρμπόν και επικράτηση
Ξεκίνημα με μπρέικ πόιντ στο 1ο γκέιμ του 2ου σετ για τον Ρούμπλεφ αλλά ο Τσιτσιπάς θα το σβήσει για το 1-0. Με δυσκολία θα πάει με το σερβίς του στο 2-1 και θα ισοφαριστεί σε 2-2.
Στο 5ο γκέιμ ο Ρώσος θα έχει διπλό μπρέικ πόιντ και θα φτάσει σε μπρέικ για το 3-2. Θα το υπερασπιστεί για το 4-2 ο Ρούμπλεφ και θα μειώσει ο Τσιτσιπάς σε 5-4.
Τελικά ο Ρώσος θα κλείσει το σετ στο 6-4.
