Βελτιωμένος ο Μίλαν Τραΐκοβιτς στο Χένγκελο

Δημοσιεύθηκε 4.6.2023
Βελτιωμένος ο Μίλαν Τραΐκοβιτς στο Χένγκελο

Τον πρώτο αγώνα του εκτός Κύπρου έκανε πριν από λίγο ο Μίλαν Τράικοβιτς. Ο πρωταθλητής μας στα 110μ. με εμπόδια έτρεξε στο «χρυσό» μίτινγκ της Παγκόσμιας Ομοσπονδίας Στίβου στην πόλη Χένγκελο της Ολλανδίας και έδειξε σημαντικά βελτιωμένος. Ο αθλητής του Αντώνη Γιαννουλάκη τερμάτισε στην 5η θέση, πίσω από τους τέσσερις εξαιρετικούς Αμερικανούς, σε 13.44 (άνεμος +0,4 μ/δ), που είναι η καλύτερη φετινή του επίδοση.

Στο μεταξύ, στο πρωτοποριακό μίτινγκ μήκους σε δρόμο, μπροστά από το Δημοτικό Θέατρο του Πειραιά, έλαβε μέρος η Φίλιππα Φωτοπούλου Καβίτεν, η οποία κατέλαβε την 6η θέση με καλύτερο άλμα στα 6,25μ. (άνεμος -0,4). Η Φωτοπούλου έχει καλύτερη φετινή επίδοση στα 6,45μ.

ΚΟΕΑΣ

Πολιτική Δημοσίευσης Σχολίων
Οι ιδιοκτήτες της ιστοσελίδας gipedo.politis.com.cy διατηρούν το δικαίωμα να αφαιρούν σχόλια αναγνωστών, δυσφημιστικού και/ή υβριστικού περιεχομένου, ή/και σχόλια που μπορούν να εκληφθεί ότι υποκινούν το μίσος/τον ρατσισμό ή που παραβιάζουν οποιαδήποτε άλλη νομοθεσία. Οι συντάκτες των σχολίων αυτών ευθύνονται προσωπικά για την δημοσίευση τους. Αν κάποιος αναγνώστης/συντάκτης σχολίου, το οποίο αφαιρείται, θεωρεί ότι έχει στοιχεία που αποδεικνύουν το αληθές του περιεχομένου του, μπορεί να τα αποστείλει στην διεύθυνση της ιστοσελίδας για να διερευνηθούν. Προτρέπουμε τους αναγνώστες μας να κάνουν report / flag σχόλια που πιστεύουν ότι παραβιάζουν τους πιο πάνω κανόνες. Σχόλια που περιέχουν URL / links σε οποιαδήποτε σελίδα, δεν δημοσιεύονται αυτόματα.
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ
Οκτώ χρόνια φυλάκιση στον παιδεραστή προπονητή στίβου

Οκτώ χρόνια φυλάκιση στον παιδεραστή προπονητή στίβου

Οκτώ χρόνια φυλάκιση στον παιδεραστή προπονητή στίβου