Μαγικός και αργυρός ο Αντρανίκ!

Δημοσιεύθηκε 27.7.2022
Μαγικός και αργυρός ο Αντρανίκ!
Ο αθλητής του Ρένου Κολοκοτρώνη έπιασε εξαιρετική απόδοση στο τριπλούν και πήρε το πρώτο μετάλλιο της Κύπρου στο φεστιβάλ νέων που γίνεται στη Σλοβακία

4281882733560113 thumbnail 4

ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΚΟΕ-ΕΑΚ: Δημήτρης Γαβριήλ

Φοβερός, τρομερός και «αργυρός» ο Αστζιάν Αντρανίκ Σαρτζής στο τριπλούν! Ο νεαρός αθλητής έβαλε τα καλά του το απόγευμα της Τετάρτης (26/07) και έφερε το πρώτο μετάλλιο στην αποστολή της Κυπριακής Ολυμπιακής Επιτροπής στο Ευρωπαϊκό Φεστιβάλ Νεών που γίνεται στην Μπάνσκα Μπίστριτσα της Σλοβακίας. Ο νεαρός αθλητής κατετάγη δεύτερος στον τελικό του τριπλούν με άλμα στα 14.66μ.

Ο αθλητής του Ρένου Κολοκοτρώνη έπιασε το μέγιστο της απόδοσης του, αφού ο μοναδικός που είχε καλύτερη απόδοση ήταν ο Ελλαδίτης, Ιωάννης Γκάρτσιος (15.19μ) στην πρώτη του προσπάθεια. Τρίτος, ο Βούλγαρος Μπόγιαν Χατζητοντόροφ (14.59μ), τέταρτος ο Ισπανός, Λόπεθ Ερνάντεθ (14.46μ) και πέμπτος ο Τούρκος, Εμρέ Τσόλακ (14.03μ).

Αυτό είναι το δεύτερο μας μετάλλιο στο τριπλούν, στη συγκεκριμένη διοργάνωση, αφού προηγήθηκε ο «χρυσός» Γρηγόρης Νικολάου στο Μπακού το 2019.

Πολιτική Δημοσίευσης Σχολίων
Οι ιδιοκτήτες της ιστοσελίδας gipedo.politis.com.cy διατηρούν το δικαίωμα να αφαιρούν σχόλια αναγνωστών, δυσφημιστικού και/ή υβριστικού περιεχομένου, ή/και σχόλια που μπορούν να εκληφθεί ότι υποκινούν το μίσος/τον ρατσισμό ή που παραβιάζουν οποιαδήποτε άλλη νομοθεσία. Οι συντάκτες των σχολίων αυτών ευθύνονται προσωπικά για την δημοσίευση τους. Αν κάποιος αναγνώστης/συντάκτης σχολίου, το οποίο αφαιρείται, θεωρεί ότι έχει στοιχεία που αποδεικνύουν το αληθές του περιεχομένου του, μπορεί να τα αποστείλει στην διεύθυνση της ιστοσελίδας για να διερευνηθούν. Προτρέπουμε τους αναγνώστες μας να κάνουν report / flag σχόλια που πιστεύουν ότι παραβιάζουν τους πιο πάνω κανόνες. Σχόλια που περιέχουν URL / links σε οποιαδήποτε σελίδα, δεν δημοσιεύονται αυτόματα.
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ
Οκτώ χρόνια φυλάκιση στον παιδεραστή προπονητή στίβου

Οκτώ χρόνια φυλάκιση στον παιδεραστή προπονητή στίβου

Οκτώ χρόνια φυλάκιση στον παιδεραστή προπονητή στίβου