Βόλεϊ Γυναικών: Νίκη γοήτρου για τη «Μεγάλη Κυρία»

Δημοσιεύθηκε 31.1.2023
Βόλεϊ Γυναικών: Νίκη γοήτρου για τη «Μεγάλη Κυρία»

«ΝΙΚΟΣ ΣΟΛΩΜΟΝΙΔΗΣ»: Robo Markets ΑΕΛ – ΑΝΟΡΘΩΣΙΣ 2-3 (13-25, 25-20, 24-26,25-16, 15-17)

Η Ανόρθωσις κέρδισε στη Λεμεσό την Robo Markets ΑΕΛ με 2-3 σετ σε 115’ εξασφαλίζοντας νίκη γοήτρου στο πλαίσιο της 13ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος ΟΠΑΠ Α Γυναικών. Η Ανόρθωσις παρέμεινε στην 5η θέση, ενώ η Robo Markets ΑΕΛ με το βαθμό που πήρε είναι στην 3η.

Στο πρώτο σετ η Ανόρθωσις κέρδισε εύκολα 13-25 σε 21’ και προηγήθηκε με 0-1 σετ. Στο δεύτερο σετ επικράτησε η Robo Markets ΑΕΛ με 25-20 ισοφαρίζοντας 1-1 σετ. Μετά από ντέρμπι η «Μεγάλη Κυρία» κέρδισε 24-26 το τρίτο σετ και έγραψε το 1-2 σετ.

Η Robo Markets ΑΕΛ ξέφυγε στο τέταρτο σετ 15-08 και 20-11 για να επικρατήαει 25-16 ισοφαρίζοντας σε 2-2 σετ. Στο πέμπτο σετ κέρδισε η Ανόρθωσις με 15-17 και κέρδισε με 2-3 σετ.

Robo Markets ΑΕΛ(Ε.QUENTA): Petrovic, Πεχλιβάνη, Σπύρου, Fayad, Chaharatashvili,Castaneda – Λίμπερο 1: Κοκκή – Αλλαγές:

ΑΝΟΡΘΩΣΙΣ (P. MATΕLA): Ardila, Τζιακίδου, Χαραλάμπους, Maciagowski, Flores, Ιωάννου- Λίμπερο – Δημητρίου –Αλλαγές: Κωνσσταντίνου, Θεοδότου, Θεμιστοκλέους.

Πολιτική Δημοσίευσης Σχολίων
Οι ιδιοκτήτες της ιστοσελίδας gipedo.politis.com.cy διατηρούν το δικαίωμα να αφαιρούν σχόλια αναγνωστών, δυσφημιστικού και/ή υβριστικού περιεχομένου, ή/και σχόλια που μπορούν να εκληφθεί ότι υποκινούν το μίσος/τον ρατσισμό ή που παραβιάζουν οποιαδήποτε άλλη νομοθεσία. Οι συντάκτες των σχολίων αυτών ευθύνονται προσωπικά για την δημοσίευση τους. Αν κάποιος αναγνώστης/συντάκτης σχολίου, το οποίο αφαιρείται, θεωρεί ότι έχει στοιχεία που αποδεικνύουν το αληθές του περιεχομένου του, μπορεί να τα αποστείλει στην διεύθυνση της ιστοσελίδας για να διερευνηθούν. Προτρέπουμε τους αναγνώστες μας να κάνουν report / flag σχόλια που πιστεύουν ότι παραβιάζουν τους πιο πάνω κανόνες. Σχόλια που περιέχουν URL / links σε οποιαδήποτε σελίδα, δεν δημοσιεύονται αυτόματα.
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ
Νταμπλούχος της σεζόν η τρομερή Ολυμπιάδα!

Νταμπλούχος της σεζόν η τρομερή Ολυμπιάδα!

Νταμπλούχος της σεζόν η τρομερή Ολυμπιάδα!