Βόλεϊ: Σημαντική στροφή η 13η στο πρωτάθλημα Γυναικών

Δημοσιεύθηκε 30.1.2023
Βόλεϊ: Σημαντική στροφή η 13η στο πρωτάθλημα Γυναικών

Με το μεγάλο ντέρμπι κορυφής Ολυμπιάδας Ν. – Property Gallery Απόλλων που θα διεξαχθεί στο «ΝΕΑΠΟΛΗ – ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ» διεξάγεται την Τρίτη 31 Ιανουαρίου 2023 η 13η αγωνιστική του πρωταθλήματος ΟΠΑΠ Α Κατηγορίας Γυναικών. ΄Ένα ντέρμπι σταθμός για την πορεία των δυο ομάδων ενόψει της Β’ Φάσης. To ντέρμπι αρχίζει στις 20:00.

Πολύ σημαντικός είναι και ο αγώνας Robo Markets ΑΕΛ – Ανόρθωσις που θα παίξουν στο «ΝΙΚΟΣ ΣΟΛΩΜΟΝΙΔΗΣ». Η Νέα Σαλαμίνα υποδέχεται τον Άρη Πολεμίου στο Γυμνάσιο Αγ. Νεοφύτου. Ο τέταρτος αγώνας της ημέρας θα γίνει στο Γέρι όπου ο Δικέφαλος θα αντιμετωπίσει την Lemesos Volleyball. Όλοι οι αγώνες αρχίζουν στις 20:00.

«ΝΕΑΠΟΛΗ – ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ»: ΟΛΥΜΠΙΑΔΑ Ν. – Property Gallery ΑΠΟΛΛΩΝ

Το μεγάλο ντέρμπι κορυφής μεταξύ Ολυμπιάδας Ν. – Property Gallery Απόλλων διεξάγεται στην προσωρινή έδρα της Ολυμπιάδας Ν. «ΝΕΑΠΟΛΗ – ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ» στις 19:00. Ένα ντέρμπι χωρίς προγνωστικά, με διακύβευμα την πρωτιά στην κανονική διάρκεια και το προβάδισμα τίτλου.

Η Ολυμπιάδα Ν. με νίκη ανεβαίνει στην κορυφή και θα επιδιώξει την ρεβάνς της ήττας στον Α’ Γύρο. Ο Property Gallery Απόλλων είναι αήττητος στο πρωτάθλημα και πάει στη Λευκωσία για το διπλό που θα του δώσει πλεονέκτημα τίτλου.

«ΝΙΚΟΣ ΣΟΛΩΜΟΝΙΔΗΣ»: Robo Markets ΑΕΛ – ΑΝΟΡΘΩΣΙΣ

Σημαντικό παιχνίδι μεταξύ δυο ομάδων που διεκδικούν την τετράδα. Η Robo Markets ΑΕΛ βρίσκεται στην 3η θέση και θέλει να μείνει εκεί και να διεκδικήσει κάτι παραπάνω.

Η Ανόρθωσις πάει στη Λεμεσό με στόχο το τρίποντο αφού προσβλέπει στην τετράδα και θα επιδιώξει το τρίποντο στις δυο τελευταίες αγωνιστικές.

ΓΥΜΝΑΣΙΟ ΑΓ. ΝΕΟΦΥΤΟΥ: ΝΕΑ ΣΑΛΑΜΙΝΑ – ΆΡΗΣ ΠΟΛΕΜΙΟΥ

Eνδιαφέρον παιχνίδι με τις δυο ομάδες να διεκδικούν το τρίποντο. Η Νέα Σαλαμίνα θέλει να «καθαρίσει» την 4η θέση και να αγωνιστεί στο πρώτο γκρουπ και δεν θέλει απώλειες.

Ο Άρης Πολεμίου πάει στη Λεμεσό για να παλέψει για τους βαθμούς και έχει τις δυνατότητες να το πράξει.

ΓΥΜΝΑΣΙΟ ΓΕΡΙΟΥ: ΔΙΚΕΦΑΛΟΣ Γ.- LEMESOS VOLLEYBALL

Σημαντικό παιχνίδι για τιε δυο ομάδες. Ο Δικέφαλος χρειάζεται βαθμούς για να έχει τύχη στη Β’ Φάση.

Αντίθετα, η Lemesos Volleyball θα αγωνιστεί μόνο για το τρίποντο για να εξαντλήσει τις πιθανότητες εισόδου στην τετράδα. Το παιχνίδι αναμένεται με ενδιαφέρον.

ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ ( 12 ΑΓΩΝΕΣ)

  1. Property Gallery Απόλλων 12-00 36-09 34
  2. Ολυμπιάδα Ν. 11-01 34-07 32
  3. Robo Markets ΑΕΛ 09-03 28-14 26
  4. Νέα Σαλαμίνα 05-07 24-24 19
  5. Ανόρθωσις 05-07 21-23 15
  6. Lemesos Volleyball 05-07 18-27 13
  7. ΄Αρης Πολ. 01-11 07-33 04
  8. Δικέφαλος Γ. 0-12 12-05 01
Πολιτική Δημοσίευσης Σχολίων
Οι ιδιοκτήτες της ιστοσελίδας gipedo.politis.com.cy διατηρούν το δικαίωμα να αφαιρούν σχόλια αναγνωστών, δυσφημιστικού και/ή υβριστικού περιεχομένου, ή/και σχόλια που μπορούν να εκληφθεί ότι υποκινούν το μίσος/τον ρατσισμό ή που παραβιάζουν οποιαδήποτε άλλη νομοθεσία. Οι συντάκτες των σχολίων αυτών ευθύνονται προσωπικά για την δημοσίευση τους. Αν κάποιος αναγνώστης/συντάκτης σχολίου, το οποίο αφαιρείται, θεωρεί ότι έχει στοιχεία που αποδεικνύουν το αληθές του περιεχομένου του, μπορεί να τα αποστείλει στην διεύθυνση της ιστοσελίδας για να διερευνηθούν. Προτρέπουμε τους αναγνώστες μας να κάνουν report / flag σχόλια που πιστεύουν ότι παραβιάζουν τους πιο πάνω κανόνες. Σχόλια που περιέχουν URL / links σε οποιαδήποτε σελίδα, δεν δημοσιεύονται αυτόματα.
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ
Νικητής στο θρίλερ με τον Παναθηναϊκό και πρωταθλητής ξανά ο ατσάλινος Ολυμπιακός!

Νικητής στο θρίλερ με τον Παναθηναϊκό και πρωταθλητής ξανά ο ατσάλινος Ολυμπιακός!

Νικητής στο θρίλερ με τον Παναθηναϊκό και πρωταθλητής ξανά ο ατσάλινος Ολυμπιακός!