Βόλεϊ: Αναβλήθηκε λόγω κρουσμάτων κορωνοϊού το Ανόρθωση-ΑΕΛ

Δημοσιεύθηκε 29.11.2022
Βόλεϊ: Αναβλήθηκε λόγω κρουσμάτων κορωνοϊού το Ανόρθωση-ΑΕΛ

Το γυναικείο πετοσφαιρικό τμήμα της Ανόρθωσης ενημέρωσε πως ο αγώνας με την ΑΕΛ που ήταν ορισμένος για απόψε (29/11) αναβληθεί.

Λόγος, όπως αναφέρουν οι κυανόλευκοι, κρούσματα κορωνοϊού που εντοπίστηκαν σε παίκτρες των γαλαζοκιτρίνων, με την ομοσπονδία να αναβάλλει το ματς έπειτα από αίτημα της ΑΕΛ και με τη συγκατάθεση της «Κυρίας».

Η σχετική ανακοίνωση:

Το Τμήμα Πετόσφαιρας Γυναικών της Ανόρθωσης Αμμοχώστου ανακοινώνει ότι ο σημερινός (Τρίτη 29 Νοεμβρίου 2022) αγώνας με αντίπαλο την ΑΕΛ στο «Σωτήρειο Αθλητικό Κέντρο» αναβάλλεται λόγω κρουσμάτων κορωνοϊού σε πετοσφαιρίστριες της ομάδα της Λεμεσού.

Η ΑΕΛ υπέβαλε σχετικό αίτημα στην Κυπριακή Ομοσπονδία Πετοσφαίρισης και η Ανόρθωση με γνώμονα πάντα την υγεία των αθλητριών και των φιλάθλων, έδωσε τη συγκατάθεσή της.

Η ημερομηνία διεξαγωγής του αγώνα θα οριστεί αργότερα από την Κυπριακή Ομοσπονδία Πετοσφαίρισης.

Πολιτική Δημοσίευσης Σχολίων
Οι ιδιοκτήτες της ιστοσελίδας gipedo.politis.com.cy διατηρούν το δικαίωμα να αφαιρούν σχόλια αναγνωστών, δυσφημιστικού και/ή υβριστικού περιεχομένου, ή/και σχόλια που μπορούν να εκληφθεί ότι υποκινούν το μίσος/τον ρατσισμό ή που παραβιάζουν οποιαδήποτε άλλη νομοθεσία. Οι συντάκτες των σχολίων αυτών ευθύνονται προσωπικά για την δημοσίευση τους. Αν κάποιος αναγνώστης/συντάκτης σχολίου, το οποίο αφαιρείται, θεωρεί ότι έχει στοιχεία που αποδεικνύουν το αληθές του περιεχομένου του, μπορεί να τα αποστείλει στην διεύθυνση της ιστοσελίδας για να διερευνηθούν. Προτρέπουμε τους αναγνώστες μας να κάνουν report / flag σχόλια που πιστεύουν ότι παραβιάζουν τους πιο πάνω κανόνες. Σχόλια που περιέχουν URL / links σε οποιαδήποτε σελίδα, δεν δημοσιεύονται αυτόματα.
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ
Νταμπλούχος της σεζόν η τρομερή Ολυμπιάδα!

Νταμπλούχος της σεζόν η τρομερή Ολυμπιάδα!

Νταμπλούχος της σεζόν η τρομερή Ολυμπιάδα!