Πράξη δεύτερη στους τελικούς του Χάντμπολ

Δημοσιεύθηκε 26.4.2024
Πράξη δεύτερη στους τελικούς του Χάντμπολ

Tη Δευτέρα (28/04) το βράδυ συνεχίζονται οι μάχες ανάμεσα στον Παρνασσό και την Sabbianco Aνόρθωση, για τη διεκδίκηση του τίτλου στο πρωτάθλημα ΟΠΑΠ Ανδρών Α’ κατηγορίας στο Χάντμπολ.

Ο δεύτερος τελικός της σειράς θα πραγματοποιηθεί στις 20:00 στο «Σωτήρειο Αθλητικό Κέντρο», έδρα της ομάδας της Αμμοχώστου.

Το συγκρότημα του Στροβόλου, έχοντας κερδίσει τον πρώτο τελικό στην έδρα του με 28-27, προηγείται με 3-1 στις νίκες και θα επιδιώξει να πάρει το διπλό για να κάνει ακόμη έναν βήμα προς τον τίτλο. Από την πλευρά της η «Κυρία» θέλει να εκμεταλλευτεί την έδρα της και να μειώσει στη σειρά, προκειμένου να κυνηγήσει στη συνέχεια ανατροπή των δεδομένων.

Υπενθυμίζεται ότι η πρωταθλήτρια θα αναδειχθεί στις πέντε επιτυχίες.

Τρίτο το Ευρωπαϊκό Πανεπιστήμιο

Στο μεταξύ, ολοκληρώθηκε η υπόθεση κατάληψης της τρίτης θέσης, με το Ευρωπαϊκό Πανεπιστήμιο να κερδίζει το βράδυ της Πέμπτης (25/04) τον ΑΠΟΕΛ στον πρώτο τελικό της σειράς με 31-21 (ημίχρονο 14-11), συμπληρώνοντας τις πέντε απαιτούμενες νίκες. Το Ευρωπαϊκό Πανεπιστήμιο, που είχε κερδίσει τους γαλαζοκίτρινους και στις προηγούμενες τέσσερις συναντήσεις τους στην κανονική περίοδο, καταλαμβάνει την τρίτη θέση για τη χρονιά 2023-24, ενώ ο ΑΠΟΕΛ είναι τέταρτος.

Ανεβαίνει ο ΑΟ Αραδίππου

Ξεκαθάρισε, επίσης, το θέμα ανόδου από την Β’ στην Α’ κατηγορία, με τον ΑΟ Αραδίππου, μετά τη νίκη του το βράδυ της Πέμπτης (25/04), με 39-32 επί του Handball Club Tσερίου, σε εξ αναβολής αγώνα για την 14η αγωνιστική, να εξασφαλίζει και μαθηματικά την πρώτη θέση, δυο αγώνες πριν από το τέλος. Η ομάδα της Αραδίππου επιστρέφει στην πρώτη τη τάξει κατηγορία μετά από πέντε χρόνια, καθώς η τελευταία του παρουσία ήταν τη σεζόν 2019-20. Σημειώνεται ότι είναι ο πρώτος τίτλος στην δεκάχρονη ιστορία του ΑΟ Αραδίππου.

Πολιτική Δημοσίευσης Σχολίων
Οι ιδιοκτήτες της ιστοσελίδας gipedo.politis.com.cy διατηρούν το δικαίωμα να αφαιρούν σχόλια αναγνωστών, δυσφημιστικού και/ή υβριστικού περιεχομένου, ή/και σχόλια που μπορούν να εκληφθεί ότι υποκινούν το μίσος/τον ρατσισμό ή που παραβιάζουν οποιαδήποτε άλλη νομοθεσία. Οι συντάκτες των σχολίων αυτών ευθύνονται προσωπικά για την δημοσίευση τους. Αν κάποιος αναγνώστης/συντάκτης σχολίου, το οποίο αφαιρείται, θεωρεί ότι έχει στοιχεία που αποδεικνύουν το αληθές του περιεχομένου του, μπορεί να τα αποστείλει στην διεύθυνση της ιστοσελίδας για να διερευνηθούν. Προτρέπουμε τους αναγνώστες μας να κάνουν report / flag σχόλια που πιστεύουν ότι παραβιάζουν τους πιο πάνω κανόνες. Σχόλια που περιέχουν URL / links σε οποιαδήποτε σελίδα, δεν δημοσιεύονται αυτόματα.
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ