Τα ζευγάρια της κλήρωσης για τα προημιτελικά του κυπέλλου φούτσαλ
ΓΗΠΕΔΟ
Δημοσιευτηκε:

Άκρως ενδιαφέροντα παιχνίδια, όπως αναμενόταν άλλωστε, ανέδειξε η κλήρωση για τα προημιτελικά του κυπέλλου φούτσαλ για τη φετινή αγωνιστική περίοδο
Άκρως ενδιαφέροντα παιχνίδια, όπως αναμενόταν άλλωστε, ανέδειξε η κλήρωση για τα προημιτελικά του κυπέλλου φούτσαλ για τη φετινή αγωνιστική περίοδο.
Όπως προκύπτει μάλιστα στην πρώτη προκριματική φάση θα διεξαχθεί μόνο ένα παιχνίδι και συγκεκριμένα αυτό μεταξύ της ΑΕΛ με την Ανόρθωση που είναι προγραμματισμένο στις 16 Δεκεμβρίου. Ο νικητής του ζευγαριού, θα προχωρήσει στην προημιτελική φάση όπου θα αντιμετωπίσει τον Εθνικό Λατσιών.
Αναλυτικά τα ζευγάρια της προημιτελικής φάσης:
ΕΝ Παραλιμνίου - Ararat/Fonbet
ΑΠΟΕΛ - Αθηαίνου AC
ΑΕΚ - Ομόνοια Λευκωσίας
Νικητής αγώνα ΑΕΛ - Ανόρθωση με Εθνικό Λατσιών
Τα παιχνίδια είναι νοκ άουτ και θα διεξαχθούν στις 13 Ιανουαρίου. Σε περίπτωση σύγκρουσης εδρών, θα χρησιμοποιηθεί και η 10η Φεβρουαρίου για να ολοκληρωθεί η προημιτελική φάση της διοργάνωσης.
Πραγματοποιήθηκε σήμερα η κλήρωση του κυπέλλου futsal. Η ομάδα μας ως περσινή finalist θα ξεκινήσει τις υποχρεώσεις της από τον Β´ προκριματικό γύρο με νοκ αουτ αγώνα που θα διεξαχθεί στο Λευκόθεο στις 13/01 απέναντι στην Αθηαίνου. ( Η ώρα έναρξης θα οριστεί αργότερα) ?? pic.twitter.com/OsCvRnMcxZ
— APOEL FC (@apoelfcofficial) December 4, 2019
