Ανακοίνωση ΚΟΠ για τα επεισόδια στο ΑΠΟΕΛ-Ομόνοια: «Ο καθένας να αναλάβει την ευθύνη του»

Δημοσιεύθηκε 22.9.2022
Ανακοίνωση ΚΟΠ για τα επεισόδια στο ΑΠΟΕΛ-Ομόνοια: «Ο καθένας να αναλάβει την ευθύνη του»

Με ανακοίνωση που εξέδωσε η ΚΟΠ καταδικάζει τα επεισόδια που έλαβαν χώρα στον αγώνα Super Cup του φούτσαλ ανάμεσα σε ΑΠΟΕΛ και Ομόνοια και τα οποία είχαν αποτέλεσμα τον τραυματισμό δημοσιογράφου.

Η ομοσπονδία αναμένει από την Αστυνομία να προβεί στις ανάλογες ενέργειες και σημειώνει πως ο καθένας οφείλει να αναλάβει την ευθύνη που του αναλογεί...

Η ανακοίνωση της ΚΟΠ:

Η Κυπριακή Ομοσπονδία Ποδοσφαίρου καταδικάζει με τον πλέον έντονο τρόπο τα επεισόδια που διαδραματίστηκαν στον αγώνα Super Cup Futsal μεταξύ του ΑΠΟΕΛ και της Ομόνοιας.

Ως Ομοσπονδία, εκφράζουμε τη συμπαράσταση μας προς το δημοσιογράφο Ανδρέα Κακουλλή ο οποίος είχε την ευθύνη της τηλεοπτικής περιγραφής του αγώνα και ο οποίος τραυματίστηκε στο κεφάλι από ρίψη αντικειμένου. Παράλληλα, εκφράζουμε τη λύπη μας γιατί δεν έγινε εφικτή, λόγω των επεισοδίων, η μετάδοση της απονομής του πρώτου τίτλου της χρονιάς για το Futsal.

Μέλη της Αστυνομικής Δύναμης ήταν παρόντες και εκ καθήκοντος αναμένουμε ότι θα προβούν στις ανάλογες ενέργειες.

Η ΚΟΠ έχει επενδύσει στην αναβάθμιση και πρόοδο του Futsal τα τελευταία χρόνια. Δυστυχώς, συμβάντα όπως τα χθεσινοβραδινά απομακρύνουν τους υγιείς φιλάθλους από τα γήπεδα και στιγματίζουν το άθλημα. Ο καθένας οφείλει να αναλάβει την ευθύνη που του αναλογεί.

Πολιτική Δημοσίευσης Σχολίων
Οι ιδιοκτήτες της ιστοσελίδας gipedo.politis.com.cy διατηρούν το δικαίωμα να αφαιρούν σχόλια αναγνωστών, δυσφημιστικού και/ή υβριστικού περιεχομένου, ή/και σχόλια που μπορούν να εκληφθεί ότι υποκινούν το μίσος/τον ρατσισμό ή που παραβιάζουν οποιαδήποτε άλλη νομοθεσία. Οι συντάκτες των σχολίων αυτών ευθύνονται προσωπικά για την δημοσίευση τους. Αν κάποιος αναγνώστης/συντάκτης σχολίου, το οποίο αφαιρείται, θεωρεί ότι έχει στοιχεία που αποδεικνύουν το αληθές του περιεχομένου του, μπορεί να τα αποστείλει στην διεύθυνση της ιστοσελίδας για να διερευνηθούν. Προτρέπουμε τους αναγνώστες μας να κάνουν report / flag σχόλια που πιστεύουν ότι παραβιάζουν τους πιο πάνω κανόνες. Σχόλια που περιέχουν URL / links σε οποιαδήποτε σελίδα, δεν δημοσιεύονται αυτόματα.
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ