Το πρόγραμμα της Εθνικής Futsal στα προκριματικά του Παγκοσμίου Κυπέλλου

Δημοσιεύθηκε 27.7.2022
Το πρόγραμμα της Εθνικής Futsal στα προκριματικά του Παγκοσμίου Κυπέλλου

Έγινε γνωστό το πρόγραμμα της Εθνική μας ομάδα Futsal Ανδρών στον πρώτο όμιλο του main round του Παγκοσμίου Κυπέλλου Futsal.

Η Κύπρος κληρώθηκε να αντιμετωπίσει τη Μολδαβία και την Ισπανία και το πρόγραμμα έχει καθοριστεί ως ακολούθως:

8 Οκτωβρίου 2022: Μολδαβία Κύπρος

11 Οκτωβρίου 2022: Ισπανία Μολδαβία

8 Νοεμβρίου 2022: Κύπρος - Ισπανία

1 Μαρτίου 2023: Ισπανία - Κύπρος

5 Μαρτίου 2023: Κύπρος - Μολδαβία

8 Μαρτίου 2023: Μολδαβία - Ισπανία

Στον main round έχουν σχηματιστεί δώδεκα όμιλοι των τριών ομάδων. Οι ομάδες που θα τερματίσουν στην πρώτη θέση των 12 ομίλων καθώς και οι τέσσερις καλύτερες δεύτερες ομάδες, θα προκριθούν στον επόμενο γύρο, τον Elite Round. Οι υπόλοιπες οκτώ ομάδες που θα τερματίσουν στη δεύτερη θέση, θα αγωνιστουν σε αγώνες play-offs για να προκριθούν άλλες τέσσερις ομάδες στον Elite Round.

Πολιτική Δημοσίευσης Σχολίων
Οι ιδιοκτήτες της ιστοσελίδας gipedo.politis.com.cy διατηρούν το δικαίωμα να αφαιρούν σχόλια αναγνωστών, δυσφημιστικού και/ή υβριστικού περιεχομένου, ή/και σχόλια που μπορούν να εκληφθεί ότι υποκινούν το μίσος/τον ρατσισμό ή που παραβιάζουν οποιαδήποτε άλλη νομοθεσία. Οι συντάκτες των σχολίων αυτών ευθύνονται προσωπικά για την δημοσίευση τους. Αν κάποιος αναγνώστης/συντάκτης σχολίου, το οποίο αφαιρείται, θεωρεί ότι έχει στοιχεία που αποδεικνύουν το αληθές του περιεχομένου του, μπορεί να τα αποστείλει στην διεύθυνση της ιστοσελίδας για να διερευνηθούν. Προτρέπουμε τους αναγνώστες μας να κάνουν report / flag σχόλια που πιστεύουν ότι παραβιάζουν τους πιο πάνω κανόνες. Σχόλια που περιέχουν URL / links σε οποιαδήποτε σελίδα, δεν δημοσιεύονται αυτόματα.
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ