«Φούρια Ρόχα» δένει τον Ντε Λα Φουέντε μέχρι το 2028

Δημοσιεύθηκε 12.7.2024
 «Φούρια Ρόχα» δένει τον Ντε Λα Φουέντε μέχρι το 2028

Στον πάγκο της εθνικής Ισπανίας έως και το 2028 αναμένεται να παραμείνει ο Λουίς Ντε Λα Φουέντε, καθώς η ισπανική ομοσπονδία έχει αποφασίσει να του επεκτείνει το συμβόλαιο ανεξάρτητα με την έκβαση του τελικού με την Αγγλία.

Με τον Λουίς Ντε Λα Φουέντε στο τιμόνι της αναμένεται να συνεχίσει η Ισπανία έως και το 2028. Η ισπανική ομοσπονδία αποφάσισε να επιβραβεύσει τον 63χρονο τεχνικό για την εξαιρετική πορεία της χώρας στο EURO 2024, ανανεώνοντας του το συμβόλαιο έως και το καλοκαίρι του 2028.

Σύμφωνα με αποκλειστικό της «AS» οι διοικούντες την Ισπανία αποφάσισαν να προχωρήσουν στην επέκταση της συνεργασίας τους με τον Ντε Λα Φουέντε. Η ισπανική ομοσπονδία έχει ήδη ενημερώσει τον τεχνικό της χώρας για την απόφαση η οποία δεν πρόκειται να αλλάξει ακόμα και αν η «Φούρια Ρόχα» δεν τα καταφέρει στον μεγάλο τελικό του φετινού EURO απέναντι στην Αγγλία.

Η Ισπανία του Ντε Λα Φουέντε έχει εντυπωσιάσει με την απόδοση της στα γήπεδα της Γερμανίας, έχοντας περάσει το πιο δύσκολο μονοπάτι με «μάχες» απέναντι σε Ιταλία και Κροατία στη φάση των ομίλων και δύο ντέρμπι κόντρα στους Γερμανούς και τους Γάλλους στα νοκ άουτ.

gazzetta.gr

Πολιτική Δημοσίευσης Σχολίων
Οι ιδιοκτήτες της ιστοσελίδας gipedo.politis.com.cy διατηρούν το δικαίωμα να αφαιρούν σχόλια αναγνωστών, δυσφημιστικού και/ή υβριστικού περιεχομένου, ή/και σχόλια που μπορούν να εκληφθεί ότι υποκινούν το μίσος/τον ρατσισμό ή που παραβιάζουν οποιαδήποτε άλλη νομοθεσία. Οι συντάκτες των σχολίων αυτών ευθύνονται προσωπικά για την δημοσίευση τους. Αν κάποιος αναγνώστης/συντάκτης σχολίου, το οποίο αφαιρείται, θεωρεί ότι έχει στοιχεία που αποδεικνύουν το αληθές του περιεχομένου του, μπορεί να τα αποστείλει στην διεύθυνση της ιστοσελίδας για να διερευνηθούν. Προτρέπουμε τους αναγνώστες μας να κάνουν report / flag σχόλια που πιστεύουν ότι παραβιάζουν τους πιο πάνω κανόνες. Σχόλια που περιέχουν URL / links σε οποιαδήποτε σελίδα, δεν δημοσιεύονται αυτόματα.
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ