Οι ενδεκάδες στον ημιτελικό Ολλανδία - Αγγλία

Δημοσιεύθηκε 10.7.2024
Οι ενδεκάδες στον ημιτελικό Ολλανδία - Αγγλία

Δείτε τις επιλογές των Ρόναλντ Κούμαν και Γκάρεθ Σάουθγκεϊτ για τον ημιτελικό του EURO 2024 ανάμεσα στην Ολλανδία και την Αγγλία.

Ολλανδία και Αγγλία μετρούν αντίστροφα για τον μεταξύ τους ημιτελικό (10/07 - 22:00) για το EURO 2024. Σε μια αλλαγή προχώρησε ο Ρόναλντ Κούμαν σε σχέση με τον προημιτελικό κόντρα στην Τουρκία, επιλέγοντας τον Ντόνιελ Μάλεν αντί του Μπέργκβαϊν στην επίθεση.

Από την άλλη, ο Σάουθγκεϊτ επέστρεψε στην ενδεκάδα που έχει αποδείξει πως εμπιστεύεται πιο πολύ στο EURO, αφού ο Γκουέχι εξέτισε την τιμωρία του και πήρε ξανά θέση στην άμυνα αντί του Κόνσα, που γέμισε το κενό του κόντρα στην Ελβετία.

Η ενδεκάδα της Ολλανδίας: Φερμπρούχεν, Ντούμφρις, Ντε Φράι, Φαν Ντάικ, Άκε, Σχάουτεν, Ράιντερς, Σίμονς, Μάλεν, Χάκπο, Ντεπάι

Η ενδεκάδα της Αγγλίας: Πίκφορντ, Γουόκερ, Τρίπιερ, Στόουνς, Γκουέχι, Ράις, Μέινου, Μπέλινγκχαμ, Φόντεν, Κέιν

gazzetta.gr

Πολιτική Δημοσίευσης Σχολίων
Οι ιδιοκτήτες της ιστοσελίδας gipedo.politis.com.cy διατηρούν το δικαίωμα να αφαιρούν σχόλια αναγνωστών, δυσφημιστικού και/ή υβριστικού περιεχομένου, ή/και σχόλια που μπορούν να εκληφθεί ότι υποκινούν το μίσος/τον ρατσισμό ή που παραβιάζουν οποιαδήποτε άλλη νομοθεσία. Οι συντάκτες των σχολίων αυτών ευθύνονται προσωπικά για την δημοσίευση τους. Αν κάποιος αναγνώστης/συντάκτης σχολίου, το οποίο αφαιρείται, θεωρεί ότι έχει στοιχεία που αποδεικνύουν το αληθές του περιεχομένου του, μπορεί να τα αποστείλει στην διεύθυνση της ιστοσελίδας για να διερευνηθούν. Προτρέπουμε τους αναγνώστες μας να κάνουν report / flag σχόλια που πιστεύουν ότι παραβιάζουν τους πιο πάνω κανόνες. Σχόλια που περιέχουν URL / links σε οποιαδήποτε σελίδα, δεν δημοσιεύονται αυτόματα.
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ