Sir... Σάουθγκεϊτ: Χρίζεται ιππότης αν κατακτήσει το Eurο!

Δημοσιεύθηκε 10.7.2024
Sir... Σάουθγκεϊτ: Χρίζεται ιππότης αν κατακτήσει το Eurο!

Δύο βήματα μακριά από τον απόλυτο θρίαμβο και την κατάκτηση του Euro 2024 βρίσκεται η Αγγλία, που παίζει σήμερα (10/07) με την Ολλανδία στα ημιτελικά της διοργάνωσης.

Αν, λοιπόν, τα «τρία λιοντάρια» καταφέρουν να προκριθούν στον μεγάλο τελικό της διοργάνωσης και κερδίσουν την φιναλίστ Ισπανία, θα γράψουν ιστορία αφού θα αναδειχθούν για πρώτη φορά στην ιστορία τους πρωταθλητές Ευρώπης!

Κάπως έτσι, βέβαια, ο Γκάρεθ Σάουθγκεϊτ θα γίνει θρύλος στην πατρίδα του. Ωστόσο, αυτό δεν θα είναι το μοναδικό «όφελος» για τον ομοσπονδιακό τεχνικό της Αγγλίας…

Βλέπετε, σύμφωνα τουλάχιστον με το ρεπορτάζ της «Daily Telegraph», ο Σαουθγκέιτ θα χριστεί παράλληλα… ιππότης ενώ θα φέρει από εδώ και στο εξής και τον τίτλο του Sir!

Τίτλος ο οποίος είθισται να απονέμεται από την βασιλική οικογένεια σε όποιον καταφέρνει να διακριθεί στον τομέα του ενώ η δουλειά του έχει θετικό αντίκτυπο σε όλη την χώρα.

sport-fm.gr

Πολιτική Δημοσίευσης Σχολίων
Οι ιδιοκτήτες της ιστοσελίδας gipedo.politis.com.cy διατηρούν το δικαίωμα να αφαιρούν σχόλια αναγνωστών, δυσφημιστικού και/ή υβριστικού περιεχομένου, ή/και σχόλια που μπορούν να εκληφθεί ότι υποκινούν το μίσος/τον ρατσισμό ή που παραβιάζουν οποιαδήποτε άλλη νομοθεσία. Οι συντάκτες των σχολίων αυτών ευθύνονται προσωπικά για την δημοσίευση τους. Αν κάποιος αναγνώστης/συντάκτης σχολίου, το οποίο αφαιρείται, θεωρεί ότι έχει στοιχεία που αποδεικνύουν το αληθές του περιεχομένου του, μπορεί να τα αποστείλει στην διεύθυνση της ιστοσελίδας για να διερευνηθούν. Προτρέπουμε τους αναγνώστες μας να κάνουν report / flag σχόλια που πιστεύουν ότι παραβιάζουν τους πιο πάνω κανόνες. Σχόλια που περιέχουν URL / links σε οποιαδήποτε σελίδα, δεν δημοσιεύονται αυτόματα.
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ