Ανελέητο κράξιμο στον Ντεσάμπ: «Πήγαινε να παίξεις… padel στο Μονακό»

Δημοσιεύθηκε 10.7.2024
Ανελέητο κράξιμο στον Ντεσάμπ: «Πήγαινε να παίξεις… padel στο Μονακό»

Ενδεικτικό της σφοδρής κριτικής που δέχεται ο Ντιντιέ Ντεσάμπ για την εικόνα και τον αποκλεισμό της Γαλλίας από το Euro είναι άρθρο του δημοσιογράφου, Ντανιέλ Ριολό.

«Πριονορδέλα» περνούν τα γαλλικά ΜΜΕ τον Ντιντιέ Ντεσάμπ.

Ο αποκλεισμός των «τρικολόρ» από την Ισπανία, αλλά και η γενικότερη εικόνα τους στο Euro, έχει προκαλέσει σφοδρή κριτική στον ομοσπονδιακό τεχνικό.

Χαρακτηριστικό είναι λοιπόν το άρθρο του δημοσιογράφου του RMC, Ντανιέλ Ριολό, που αναφέρει κυνικά:

«Ντεσάμπ, σταμάτα, πήγαινε να παίξεις padel στο Μονακό, προχώρα.

Πραγματικά δεν θέλει να αναλάβει τη Γαλλία ο Ζιντάν γιατί ξέρει ότι όλοι το θέλουν αυτό. Είναι εναντίον αυτής της ιδέας.

Τον πονάει τόσο πολύ ότι ο Ζιντάν, που δεν έχει προπονήσει ούτε λεπτό την εθνική ομάδα, αναμένεται να είναι σωτήρας, ενώ αυτός που κατέκτησε το Μουντιάλ κι έφτασε στα ημιτελικά του Euro, θέλουν να φύγει.

Ψυχολογικά αυτός ο άνθρωπος επηρεάζεται από το γεγονός ότι από την αρχή της καριέρας του δεν ήταν η ομορφιά της ιστορίας.

Είναι ο "άσχημος" της ιστορίας κι από τότε παλεύει με αυτό. Τον πιέζει πολύ το γεγονός ότι δεν έχει την αναγνώριση που ταιριάζει στην καριέρα του.

Είναι μια ουλή. Θέλει να τον αγαπούν οι άνθρωποι και βλέπει ξεκάθαρα ότι ο κόσμος δεν τον συμπαθεί καθόλου. Θα είναι πάντα στη σκιά του Ζιντάν και του Πλατινί κι αυτό είναι δύσκολο για αυτόν».

sport-fm.gr

Πολιτική Δημοσίευσης Σχολίων
Οι ιδιοκτήτες της ιστοσελίδας gipedo.politis.com.cy διατηρούν το δικαίωμα να αφαιρούν σχόλια αναγνωστών, δυσφημιστικού και/ή υβριστικού περιεχομένου, ή/και σχόλια που μπορούν να εκληφθεί ότι υποκινούν το μίσος/τον ρατσισμό ή που παραβιάζουν οποιαδήποτε άλλη νομοθεσία. Οι συντάκτες των σχολίων αυτών ευθύνονται προσωπικά για την δημοσίευση τους. Αν κάποιος αναγνώστης/συντάκτης σχολίου, το οποίο αφαιρείται, θεωρεί ότι έχει στοιχεία που αποδεικνύουν το αληθές του περιεχομένου του, μπορεί να τα αποστείλει στην διεύθυνση της ιστοσελίδας για να διερευνηθούν. Προτρέπουμε τους αναγνώστες μας να κάνουν report / flag σχόλια που πιστεύουν ότι παραβιάζουν τους πιο πάνω κανόνες. Σχόλια που περιέχουν URL / links σε οποιαδήποτε σελίδα, δεν δημοσιεύονται αυτόματα.
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ