Audi: Αγόρασε μερίδιο της Sauber και μπαίνει στη Formula 1

Δημοσιεύθηκε 30.1.2023
Audi: Αγόρασε μερίδιο της Sauber και μπαίνει στη Formula 1
Η Audi κάνει δυναμικό... μπάσιμο στο χώρο της Formula 1 με την αγορά μετοχών στην Sauber.

Ένας ακόμη κολοσσός στη βιομηχανία αυτοκινήτων εισέρχεται στον χώρο της Formula 1. Η Audi αγόρασε ένα μερίδιο (όχι πλειοψηφικό) μετοχών στην Sauber, ενώ θα μπει και επίσημα στο πρωτάθλημα ως κατασκευάστρια μονάδων ισχύος από το 2026, όταν και προγραμματίζεται να αλλάξουν οι κανονισμοί για τους κινητήρες των μονοθεσίων.

Ο γερμανικός κολοσσός, που ανήκει στον μεγάλο επιχειρηματικό όμιλο της Volkswagen, θα γίνει μέσα στην επόμενη τριετία στρατηγικός συνεργάτης της ελβετικής Sauber, που αυτή τη στιγμή λειτουργεί με τον τίτλο της Alfa Romeo Racing.

Πολιτική Δημοσίευσης Σχολίων
Οι ιδιοκτήτες της ιστοσελίδας gipedo.politis.com.cy διατηρούν το δικαίωμα να αφαιρούν σχόλια αναγνωστών, δυσφημιστικού και/ή υβριστικού περιεχομένου, ή/και σχόλια που μπορούν να εκληφθεί ότι υποκινούν το μίσος/τον ρατσισμό ή που παραβιάζουν οποιαδήποτε άλλη νομοθεσία. Οι συντάκτες των σχολίων αυτών ευθύνονται προσωπικά για την δημοσίευση τους. Αν κάποιος αναγνώστης/συντάκτης σχολίου, το οποίο αφαιρείται, θεωρεί ότι έχει στοιχεία που αποδεικνύουν το αληθές του περιεχομένου του, μπορεί να τα αποστείλει στην διεύθυνση της ιστοσελίδας για να διερευνηθούν. Προτρέπουμε τους αναγνώστες μας να κάνουν report / flag σχόλια που πιστεύουν ότι παραβιάζουν τους πιο πάνω κανόνες. Σχόλια που περιέχουν URL / links σε οποιαδήποτε σελίδα, δεν δημοσιεύονται αυτόματα.
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ