Ανοικτή η πόρτα της Ολυμπιακής ομάδας για Πικέ και Ράμος
ΓΗΠΕΔΟ
Δημοσιευτηκε:

Tόσο ο Σέρχιο Ράμος, όσο και ο Ζεράρντ Πικέ, εξέφρασαν την επιθυμία να λάβουν μέρος στους Ολυμπιακούς Αγώνες
Με πρόσφατες δηλώσεις τους, τόσο ο Σέρχιο Ράμος, όσο και ο Ζεράρντ Πικέ, εξέφρασαν την επιθυμία να λάβουν μέρος στους Ολυμπιακούς Αγώνες, που θα φιλοξενηθούν το καλοκαίρι του 2020 στο Τόκιο.
Και όπως είναι φυσικό, ο προπονητής της ισπανικής Ολυμπιακής ομάδας, Λουϊς Ντε Λα Φουέντε, δεν απέκλεισε αυτό το ενδεχόμενο:
«Στην ζωή μου ποτέ δεν απέκλεισα τίποτε, κατά συνέπεια γιατί όχι; Είμαστε ευτυχείς που θέλουν να ενισχύσουν την ομάδα. Δεν κλείνω ποτέ την πόρτα σε κανέναν. Ομως η απόφαση θα ληφθεί αργότερα. Θα επιλέξουμε τους παίκτες που θα κληθούν, ανάλογα με την απόδοση τους».
Υπενθυμίζεται ότι στην κορυφαία αθλητική γιορτή, κάθε ποδοσφαιρική αποστολή μπορεί να έχεις στις τάξεις της, τρεις ποδοσφαιριστές ηλικίας άνω των 23 ετών.
