Παρουσία του προέδρου του ΚΟΑ το World Masters Sambo Championships
ΓΗΠΕΔΟ
Δημοσιευτηκε:

Παρουσία του προέδρου του Κυπριακού Οργανισμού Ανδρέα Μιχαηλίδη πραγματοποιήθηκε το World Masters Sambo Championships 2019
Παρουσία του προέδρου του Κυπριακού Οργανισμού Ανδρέα Μιχαηλίδη πραγματοποιήθηκε το World Masters Sambo Championships 2019 που διοργανώθηκε με επιτυχία από την Κυπριακή Ομοσπονδία Σάμπο, το περασμένο Σάββατο (19/10) στο αθλητικό κέντρο «Σπύρος Κυπριανού» στη Λεμεσό.
Ο υψηλά ιστάμενος του ΚΟΑ στο χαιρετισμό του κατά την τελετή έναρξης των αγώνων μεταξύ άλλων τόνισε και τα εξής: «Η σημαντική αυτή διοργάνωση της Κυπριακής Ομοσπονδίας Σάμπο έχει τη στήριξη του ΚΟΑ.
Τελεί υπό την αιγίδα της Παγκόσμιας Ομοσπονδίας και συμμετέχουν βετεράνοι αθλητές του αθλήματος, μεταξύ αυτών και ο Αντιπρόεδρος της Παγκόσμιας Ομοσπονδίας Vladimir Yaprintsev, τον οποίο καλωσορίζω στην Κύπρο όπως και όλους τους άλλους συμμετέχοντες.
Το σάμπο άρχισε να εξαπλώνεται ραγδαία και στη χώρα μας. Μέχρι σήμερα ασχολούνται με αυτό το άθλημα πεντακόσια άτομα που υπάγονται στα επτά σωματεία της Κυπριακής Ομοσπονδίας.
Μια Ομοσπονδία που έχει λόγο και θέση και στην Παγκόσμια Ομοσπονδία (FIAS) ως ένα σημαντικό μέλος, ενώ ο πρόεδρος της Μάριος Ανδρέου είναι και μέλος του διοικητικού συμβουλίου της Ευρωπαϊκής Ομοσπονδίας, το οποίο συγχαίρω. Καλωσορίζω στην Κύπρο τις ξένες αποστολές και εύχομαι κάθε επιτυχία στους αγώνες».