«Αλεξιπτωτιστής, δεν τον ξέρει κανείς – Θα σας δίνουμε τους διαιτητές από πριν!»

Έντονος παρουσιάστηκε σε ραδιοφωνικές του δηλώσεις ο Κίκης Φιλίππου μετά την απόφαση της εκτελεστικής επιτροπής της ΚΟΠ να μην αναβάλει τους αγώνες του Εθνικού και της Νέας Σαλαμίνας που ταλαιπωρούνται από πολλά κρούσματα κορωνοϊού.

Ο πρόεδρος της ομάδας της Άχνας ανέφερε μιλώντας στον Super Sport FM 104.0 πως όσοι μπαίνουν στην εκτελεστική επιτροπή πρέπει να εξυπηρετούν το ποδόσφαιρο και όχι τις ομάδες τους ενώ αναφερόμενος στον εκπρόσωπο Β’-Γ’ Κατηγορίας έκανε λόγο για «αλεξιπτωτιστή» που «δεν τον ξέρει κανείς» και λαμβάνει αποφάσεις που αφορούν το μέλλον ομάδων.

Παράλληλα ο Φιλίππου ανέφερε πως πλέον όλα θα βγαίνουν στη διαφάνεια και πρόσθεσε πως θα δίνουν τους διαιτητές πριν γνωστοποιηθούν από την ΚΟΠ οι ορισμοί.

Αναλυτικά όσα ανέφερε…

«Νιώθουμε απογοητευμένοι, είναι σεβαστή η απόφαση. Στα θέματα υγείας, όμως, τέτοιες αποφάσεις δεν έπρεπε…,  να υπάρχουν σωματειακά συμφέροντα, πάνω απ΄όλα είναι η υγεία των ανθρώπων. Όσοι μπαίνουν στην εκτελεστική δεν αντιπροσωπεύουν τις ομάδες αλλά το συμφέρον του ποδοσφαίρου,  έχουν μεγάλες ευθύνες. Δεν είναι μόνο αυτός της Δόξας που άλλα του είπαν και άλλα έκανε, είναι και αυτός της Β’ – Γ’ κατηγορίας που δεν τον ξέρει κανένας, είναι αλεξιπτωτιστής βρέθηκε εκεί στην Εκτελεστική και λαμβάνει αποφάσεις και κρίνει το μέλλον ομάδων, υπήρξε λανθασμένη απόφαση! Τρεις μπαταρίες του τηλεφωνού δεν αρκούν την ημέρα για να μιλώ, εύχομαι να μην το πάθει κανένας αυτό που πάθαμε εμείς… Είναι άδικο και ανήθικο με τόση ελαφριά την καρδία να λαμβάνονται έτσι αποφάσεις».

Για το ότι η θέση του προέδρου της ΚΟΠ ήταν υπέρ της αναβολής:

«Δεν θέλω να σχολιάσω επιφυλλάσομαι, όμως, από σήμερα όλα στην διαφάνεια, υπάρχουν θέματα που ο κόσμος δεν γνωρίζει, άλλοι έχουν το  όνομα και άλλοι την χάρη. Φορτωθήκαμε τις ζημιές και άλλοι απολαμβάνουν καταστάσεις. Δεν θ’ αφήσουμε έτσι τα πράγματα, αλοίμονο αν δεν μας υπολογίσουν. Περάσαμε και πιο δύσκολα, αυτό θα μας κάνει πιο δυνατούς, θα ξεχωρίσουμε πλέον τους φίλους μας. Ο μακαρίτης ο πατέρας μου έλεγε πάνω απ’ όλα βάζει την υγεία. Έχει διαγνωστεί άλλος ένας θετικός στον κορωνοιο, θα περάσουμε ξανά όλοι από έλεγχο. Δεν θα κάνουμε προπόνηση. Έχουν πρόβλημα 17 ποδοσφαιριστές, δεν είμαστε η Μπαρτσελόνα. Θα σταθούμε στο ύψος μας και θα πάμε να παίξουμε. 31 χρόνια ο Εθνικός στην Α’ κατηγορία και ο Εθνικός δεν έχει άνθρωπο στην Εκτελεστική. Διαφάνεια σε όλα από δω και πέρα. Υπήρξε παρασκήνιο, θα τα βγάλουμε όλα».

Για το ότι νιώθει πολύ έντονα μετά από όσα έγιναν:

«Να σας πω και κάτι, θα σας δίνουμε την κλήρωση και τους διαιτητές πριν από την κλήρωση, ακούστε αυτό που σας είπα; Δεν μπορεί να ξέρεις τι θα γίνει… Το μεγαλύτερο πρόβλημα είναι ότι υπάρχουν άτομα που δεν γνωρίζουν και λαμβάνουν αποφάσεις. Θα ικανοποιηθούν κάποιοι να παίξω με τα μωρά και να φάω 10 και 15; Tουλάχιστον θ’ απόφευγα να πάρω θέση! Ούτε στον εχθρό μου δεν εύχομαι αυτό το πράγμα που δεν έχω εχθρούς. Δεν κοιμάμαι το βράδια, ευχαριστώ όλο τον κόσμο που μας στηρίζει».