Αλέγκρι και Ιντζάγκι για αντι-Κόντε

Το μέλλον του Αντόνιο Κόντε στον πάγκο της Ίντερ παραμένει στον αέρα. Οι δύο πλευρές βρίσκονται σε συζητήσεις, με τον Ιταλό τεχνικό να έχει θέσει κάποιους όρους (σσ. για παράδειγμα την παραμονή ορισμένων παικτών-κλειδιά όπως οι Λουκάκου, Λαουτάρο) και τη διοίκηση από την μεριά της να έχει κάποιες προτιμήσεις (σσ. την πώληση του Λαουτάρο με 80 εκατ. ευρώ και την μείωση του συμβολαίου του Κόντε από τα 13 εκατ. ευρώ ετησίως).

Συμφωνία μεταξύ των δύο πλευρών δεν υπάρχει ακόμη, κάτι που κάνει τους ανθρώπους της Ίντερ να εξετάζουν και άλλες περιπτώσεις εφόσον τελικά υπάρξει… διαζύγιο. Συγκεκριμένα, έχουν ξεχωρίσει τον Μασιμιλιάνο Αλέγκρι και τον Σιμόνε Ιντζάγκι.

Ο Αλέγκρι είναι η πιο δύσκολη περίπτωση, αφού θέλει να πάρει τη θέση του Ζινεντίν Ζιντάν αν ο Γάλλος αποχωρήσει από την Ρεάλ Μαδρίτης ενώ υπάρχει ενδιαφέρον και από την… πρώην Γιουβέντους. Αυτή του Σιμόνε Ιντζάγκι μοιάζει πιο πιθανή, με τον προπονητή της Λάτσιο να μην έχει επεκτείνει ακόμη το συμβόλαιό του με τους Ρωμαίους να αμφιταλαντεύονται σχετικά με το αν θα το ανανεώσεο ή όχι.