Άλεφ: «Μια σεζόν χωρίς αξία»

Ο Άλεφ Ντος Σάντος έκανε δηλώσεις στην πατρίδα του και εξέφρασε την απογοήτευση του για την διακοπή του πρωταθλήματος της πρώτης κατηγορίας.

Να θυμίσουμε ότι ο ΑΠΟΕΛ πήρε την τρίτη θέση στον βαθμολογικό πίνακα του μαραθωνίου, ενώ έμεινε εκτός στο θεσμό του κυπέλλου.

Αναλυτικά:

«Είναι μια σεζόν χωρίς αξία. Παίξαμε, προσπαθήσαμε και αγωνιστήκαμε ως το τέλος, αλλά αυτό δεν είχε αποτέλεσμα. Νομίζω ότι εάν δεν ακυρωνόταν, θα μπορούσαμε να στεφθούμε πρωταθλητές», είπε αρχικά.

Αν πιστεύει ότι για την απόφαση οριστικής διακοπής του πρωταθλήματος υπήρχε πίεση από ορισμένες ομάδες: «Όποιος ήταν κάτω από τη μέση της βαθμολογίας ήθελε να σταματήσει το ποδόσφαιρο γιατί δεν θα υπήρχε υποβιβασμός. Γι’ αυτές τις ομάδες ήταν καλύτερο να τελειώσει η σεζόν χωρίς να υποβιβαστούν, γιατί θα είχαν την ευκαιρία να μείνουν στην κατηγορία και να κρατήσουν τον προϋπολογισμό τους για το επόμενο πρωτάθλημα».

«Είχαμε αρκετές συναντήσεις με το διοικητικό συμβούλιο και οι προπονητές ήθελαν να παίξουν. Η ομάδα κατέστησε σαφές ότι δεν ήθελε να σταματήσει το πρωτάθλημα. Μόνο τρεις ομάδες ήθελαν να συνεχίσουν».