Ακοράν, ένα ακόμα στοίχημα

Ένα από τα πολλά στοιχήματα που καλείται να κερδίσει φέτος ο Αρνάλ Κόντε ως τεχνικός διευθυντής της ΑΕΚ είναι και η περίπτωση του Ακοράν Ρέγιες.

Οι δημοσιογραφικές πληροφορίες αναφέρουν ότι είναι πιθανό το ενδεχόμενο ο 37χρονος (31/1/83) Ακοράν να συνεχίσει για ακόμα έναν χρόνο στην ομάδα της Λάρνακας και μάλλον θα ολοκληρώσει την καριέρα του στο «ΑΕΚ Αρένα».

Οι ίδιες πληροφορίες αναφέρουν, επίσης, ότι ο Κόντε έχει καταθέσει πρόταση στον έμπειρο επιθετικό για να συνεχίσει στην ΑΕΚ με μειωμένες απολαβές και ο παίκτης παρουσιάζεται θετικός εκ πρώτης όψεως. Δεν αποκλείεται, λοιπόν, τα αμέσως επόμενα 24ωρα να πει το «ναι» και να συνεχίσει στην ΑΕΚ.

Ο Ακοράν Ρέγιες συνέδεσε το όνομά του με τις μεγαλύτερες επιτυχίες της ΑΕΚ τα τελευταία χρόνια (κύπελλο, όμιλοι Γιουρόπα Λιγκ). Η ποιότητά του δεν αμφισβητείται, ωστόσο το τελευταίο διάστημα έχει ταλαιπωρηθεί αφάνταστα από πολύχρονους τραυματισμούς, ενώ βρίσκεται και σε προχωρημένη ποδοσφαιρικά ηλικία.

Στο πρωτάθλημα που δεν ολοκληρώθηκε λόγω κορωνοϊού, ο Ακοράν μόλις που πρόλαβε να παίξει σε οκτώ παιχνίδια πρωταθλήματος, μόνο τα τρία ως βασικός, σκοράροντας μία φορά κόντρα στην ΑΕΛ στο «ΑΕΚ Αρένα».

Ένα άλλο στοιχείο που συγκαταλέγεται στα υπέρ του Ακοράν, είναι ο εξαιρετικός του χαρακτήρας (δεν έχει δημιουργήσει ποτέ πρόβλημα στ’ αποδυτήρια), ενώ με την εμπειρία και την προσωπικότητά του μπορεί να βοηθήσει στη διατήρηση του καλού κλίματος μέσα στα αποδυτήρια.

Αντίθετα με τον Ακοράν, τίποτε δεν είναι ακόμα σίγουρο στην περίπτωση του Ντάνιελ Μοϊσόφ. Περίπτωση που χρήζει λεπτούς χειρισμούς. Η αξία του Σκοπιανού στόπερ είναι δεδομένη, ωστόσο προβληματίζει πολύ το γεγονός ότι είναι επιρρεπής στους τραυματισμούς…