Ακόμη ψάχνει τους «11» εκλεκτούς

Ένας από τους λόγους που ο Εθνικός δεν ξεκίνησε καθόλου καλά το πρωτάθλημα, είναι ότι σε κάθε αγωνιστική υπάρχουν αρκετές αλλαγές στην ενδεκάδα. Δεν έχουν βρεθεί ακόμη οι «11» που θα μονιμοποιηθούν, θα αποκτήσουν ομοιογένεια, αυτοπεποίθηση και θα πάρουν τα πάνω τους.

Αυτό αναμένεται ότι θα γίνει σύντομα για να μπορέσει να υπάρξει βελτίωση. Συγκεκριμένα, στην άμυνα σε κάθε παιχνίδι υπάρχουν αρκετές αλλαγές. Ο Εθνικός κράτησε το μηδέν παθητικό μόνο στο παιχνίδι με τη Δόξα. Από εκεί και έπειτα, οι επιδόσεις της ήταν τραγικές, με αποτέλεσμα η ομάδα να έχει τη χειρότερη άμυνα του πρωταθλήματος. Ξεκίνησε τη σεζόν με στόπερ τους Περατικό και Ταρασόφς και έπειτα τον Ταρασόφς με τον Χολ.

Στα άκρα της άμυνας ξεκίνησε με Γκόρουπετς και Ιωάννου και στη συνέχεια έπαιξε με Πηλέα και Άδωνη. Τα δοκίμασε όλα ο Ηλίας Χαραλάμπους σε μία προσπάθεια να βελτιώσει την κατάσταση, ωστόσο χωρίς αποτέλεσμα. Στο μεταξύ, από σήμερα ξεκινά η προετοιμασία του Εθνικού για τον αγώνα με τον ΑΠΟΕΛ (18/10, 19:00, ΓΣΠ). Δύσκολο παιχνίδι, αλλά ο στόχος είναι μόνο το βαθολογικό κέρδος.