Ακόμη δύο παίκτες της Ανόρθωσης θετικοί στον κορωνοϊό

Πρόβλημα κορωνοϊού προκύπτει στην Ανόρθωση.

Μετά τον Χοφχάνες Αμπαρτζουμιάν, άλλοι δύο ποδοσφαιριστές της «Κυρίας» βρέθηκαν θετικοί στον Covid-19.

Σε σχετική ανακοίνωση που εξέδωσε η ομάδα της Αμμοχώστου, δεν κατονομάζει τους ποδοσφαιριστές, ενώ σημειώνεται πως (βάσει πρωτοκόλλου) ακυρώνεται η προπόνηση της Τρίτης (24/11) και όλα τα μέλη του ποδοσφαιρικού τμήματος θα υποβληθούν σε τεστ.

Η ανακοίνωση της Ανόρθωσης:

Η Ανόρθωσις Αμμοχώστου (ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ) Δημόσια ΛΤΔ ανακοινώνει ότι μετά από σχετικούς εργαστηριακούς ελέγχους που υποβλήθηκαν, δυο στελέχη του ποδοσφαιρικού τμήματος βρέθηκαν θετικοί στον ιό SARS-Cov 2.

Πρόκειται για περιπτώσεις ποδοσφαιριστών ξεχωριστές μεταξύ τους, που αμέσως απομονώθηκαν ενώ ενημερώθηκνα σχετικά τόσο η Κυπριακή Ομοσπονδία Ποδοσφαίρου όσο και η προηγούμενη αντίπαλός μας ΑΕΛ.

Ακολουθώντας το πρωτόκολλο της ΚΟΠ, την Τρίτη (24/11) δε θα πραγματοποιηθεί προπόνηση και όλα τα μέλη του ποδοσφαιρικού τμήματος θα υποβληθούν σε τεστ κορωνοϊού. Θα υπάρξει δε απολύμανση όλων των χώρων του προπονητικού μας κέντρου από εγκεκριμένο συνεργείο.

Θέλουμε να τονίσουμε πως λαμβάνουμε όλα τα αναγκαία μέτρα για προστασία από τη νόσο Covid-19 και ο τρόπος χειρισμού των ποδοσφαιριστών που είχαν διεθνείς υποχρεώσεις το προηγούμενο διάστημα έχει αποδειχθεί σοφός.

Ευχόμαστε στους ποδοσφαιριστές μας σύντομα να είναι κοντά μας και καλούμε για άλλη μια φορά τους πολίτες να τηρούν τα μέτρα που ανακοινώνονται από την κυβέρνηση για προστασία της δικής τους αλλά και της δημόσιας υγείας.