Ακόμα πληρώνει την Ντόρτμουντ για τον Ντεμπελέ

Η Μπαρτσελόνα πλήρωσε ακόμα πέντε εκατομμύρια ευρώ στην Ντόρτμουντ αφού ο Ουσμάν Ντεμπελέ ξεπέρασε τις 80 συμμετοχές με το συνολικό ποσό να ξεπερνά τα 130 εκατομμύρια ευρώ

Tο συνολικό κόστος της μεταγραφής του Ουσμάν Ντεμπελέ από την Μπαρτσελόνα στην Ντόρτμουντ συνεχίζει να μεγαλώνει.

Οι Καταλανοί απέκτησαν τον Αύγουστο του 2017 τον Γάλλο επιθετικό έναντι 105 εκατομμυρίων ευρώ. Στη συμφωνία των δύο πλευρών προβλέπονταν και μπόνους που συνολικά έφταναν τα 40 εκατομμύρια εφόσον ο Ντεμπελέ έφτανε συγκεκριμένο αριθμό συμμετοχών και γκολ.

Κάπως έτσι, λοιπόν, η Μπαρτσελόνα κλήθηκε να δώσει άλλα πέντε εκατομμύρια ευρώ στην Ντόρτμουντ για το γεγονός ότι ο Ουσμάν Ντεμπελέ ξεπέρασε τις 80 συμμετοχές με τη φανέλα της. Συνολικά οι μπλαουγκράνα έχουν δώσει 30 εκατομμύρια σε μπόνους στους Γερμανούς με αποτέλεσμα το συνολικό κόστος της μεταγραφής να έχει φτάσει στα 135 εκατομμύρια ευρώ.

Υπενθυμίζουμε ότι το συμβόλαιο του 24χρονου ολοκληρώνεται σε δύο χρόνια κι αν συνεχίζει να αγωνίζεται όπως το τελευταίο διάστημα είναι δεδομένο ότι η Μπαρτσελόνα θα κληθεί να πληρώσει και τα άλλα δέκα εκατομμύρια που προβλέπονται στα μπόνους.