Ακόμα έχουν «αμφιβολίες»;

Ούτε ένα, ούτε δύο, ούτε τρία… Πέραν των 60 (!) πρωταθλημάτων Α’ και Β’ Κατηγορίας συνεχίστηκαν το Σαββατοκύριακο που μας πέρασε σε όλη την Ευρώπη. Θα περιορίσουμε αυτήν την αριθμητική σύγκριση μόνο στη δική μας ήπειρο, για να είναι όσο πιο δίκαιο και αξιόπιστο το δείγμα. Αν και μια πανδημία, ένας ιός, δεν έχει άλλα χαρακτηριστικά στην Ασία, τη Λατινική Αμερική και την Αφρική.

Αλήθεια τώρα… Ακόμα έχουν «αμφιβολίες» οι άρχοντες του ποδοσφαίρου μας, αυτοί που παίρνουν τις πιο μεγάλες αποφάσεις τέλος πάντων για το αν θα μπορούσαν οι αγώνες και εδώ να διεξαχθούν κανονικά; Προσπαθούσαν (μάταια…) να μας πείσουν πως κινδυνεύει η υγεία των παικτών και των οικογενειών τους εάν συνεχιζόταν το πρωτάθλημα! Μάλιστα…

Ε, ναι ρε παιδιά, αφού εδώ, ως γνωστόν, είμαστε πιο έξυπνοι από τους άλλους! Πολύ μπροστά! Αφήστε τους να πεθάνουν στις 100 τόσες χώρες! Η Κύπρος και άλλες 7-8 χώρες μόνο σε όλη την Ευρώπη (και αυτοί στα δικά μας επίπεδα πρόληψης) θα είμαστε το… καλό παράδειγμα όταν τελειώσουν όλοι αυτοί οι αγώνες. Όταν χιλιάδες παίκτες θα έχουν πεθάνει λόγω της επιστροφής τους, μαζί και οι συγγενείς τους. Εμείς όμως θα ζούμε και θα βασιλεύουμε!

Προηγούμενο άρθροΣτις 9 Οκτωβρίου το Παναθηναϊκός-Ολυμπιακός, όλο το πρόγραμμα της Ευρωλίγκα
Επόμενο άρθροΒασικός κορμός με… μέλλον
ΜΑΡΙΟΣ ΧΑΤΖΗΣΤΥΛΛΗΣ
Γεννήθηκε στη Λευκωσία το 1978. Δεν ονειρεύτηκε ποτέ πως όταν μεγαλώσει θα γινόταν αστροναύτης, υπερήρωας ή... έστω επαγγελματίας αθλητής. Ονειρεύτηκε όμως ότι θα υπηρετούσε τον αθλητισμό και ότι θα έκανε το χόμπι του επάγγελμα. Σπούδασε με ακαδημαϊκή υποτροφία στο Louisville (Kentucky) των ΗΠΑ και αποφοίτησε με B.Sc. από το School of Communications Studies του Spalding University και minor in Business Studies. Επιστρέφοντας στην Κύπρο, το 2003, εντάχθηκε σχεδόν άμεσα στην αθλητική ομάδα του «Πολίτη», μέλος της οποίας αποτελεί μέχρι σήμερα. Έχει επίσης εμπειρία στην τηλεόραση με μεταδόσεις αγώνων καλαθόσφαιρας και διεθνούς ποδοσφαίρου, επίσης από το 2003 μέχρι σήμερα (LTV, Cytavision), αλλά και στο ραδιόφωνο του Πολίτη (107,6) με αθλητικές εκπομπές. Δηλώνει αντικειμενικός, όμως αυτό δεν... ισχύει 100% αν μιλάμε για Man Utd, ΟΦΗ και Indiana Pacers! Σας προειδοποιήσαμε!