Αισιόδοξος ο Πόποβιτς: «Όλα ανατρέπονται. Μπορούμε»

Αισιόδοξος πως η Ανόρθωση μπορεί να καλύψει τη διαφορά και να τερματίσει τουλάχιστον στην πρώτη τριάδα δήλωσε ο Ντένις Πόποβιτς στην εκπομπή «ΑΝΟλα στη φόρα» της Cablenet.

Αφότου o Σλοβένος χαφ δήλωσε πως «κύριος στόχος είναι να μπούμε στην τριάδα κι αν είναι δυνατόν να πάρουμε το πρωτάθλημα», κλήθηκε να αναφέρει κατά πόσο πιστεύει ότι οι κυανόλευκοι μπορούν να καλύψουν τη διαφορά και είπε τα εξής:

«Ακόμη πιστεύω. Για τον εαυτό μου, δεν είμαι στο επίπεδο που θέλω. Στην αρχή έπαιζα πολύ καλά, τώρα δεν είμαι στο επίπεδό μου, προσπαθώ να βρω τον τρόπο. Αν δούμε τους παίκτες που έχουμε, είναι πολύ καλοί, έμπειροι και παίζουν στις εθνικές τους. Άρα έχουν ποιότητα. Αλλά πιστεύω ότι τώρα δεν είμαστε καλοί ως ομάδα. Πρέπει να βρούμε το πρόβλημα. Όταν παίξουμε καλά μπορούμε να κερδίσουμε ακόμη και ομάδες ευρωπαϊκές όπως κάναμε με τη Γάνδη που είναι πολύ καλή ομάδα με πολλή ποιότητα αλλά παίξαμε πολύ καλά και κερδίσαμε. Mπορούμε να καλύψουμε τη διαφορά, πιστεύω στην ομάδα. Όλα ανατρέπονται, μπορούμε να μπούμε στην εξάδα και μετά στο γκρουπ του τίτλου με δέκα ντέρμπι όλα γίνονται».

Πόποβιτς: «Με την ποιότητα που έχουμε μας αξίζει να είμαστε στην κορυφή»