Αιχμές για τη διαιτησία με τον Απόλλωνα από την Ανόρθωση

Αιχμές για αποφάσεις του διαιτητή Τιμόθεου Χριστοφή άφησε ο εκπρόσωπος Τύπου της Ανόρθωσης, Σάββας Πηλακούτας, στις δηλώσεις του στη Cablenet μετά την ήττα από τον Απόλλωνα.

Όπως ανάφερε, υπάρχει παράπονο για το δεύτερο τέρμα που πέτυχε ο Απόλλωνας επειδή πέρασε ο χρόνος καθυστερήσεων που δόθηκαν, καθώς και για τον πειθαρχικό έλεγχο από το διαιτητή.

«Ήταν ένα παιχνίδι όπως το περιμέναμε, με ευκαιρίες. Άρχισε καλά το παιχνίδι, προηγηθήκαμε και μπορούσαμε για το δεύτερο γκολ. Ήρθε η ισοφάριση, όμως είχαμε κραυγαλέες ευκαιρίες.

Δεχθήκαμε το δεύτερο γκολ το οποίο επιτεύχθηκε μετά το πέρας των λεπτών των καθυστερήσεων που έδειξε ο διαιτητής. Προσπαθήσαμε στο δεύτερο μέρος, χάσαμε ευκαιρίες, ο Δημητρίου έκανε εξαιρετικές επεμβάσεις.

Δεχθήκαμε το τρίτο γκολ. Φαίνεται πλασματικό το σκορ. Υπάρχουν και ερωτηματικά για τον πειθαρχικό τομέα του διαιτητή. Τετάρτη ταξιδεύουμε για την Ελβετία, δεν έχουμε χρόνο να σκεφτούμε το αποψινό ματς. Θα προσπαθήσουμε για την υπέρβαση, το έργο μας δεν θα είναι εύκολο».