«Άγρια Δύση ο Ολυμπιακός, αρνάκι μπροστά στον Τορναρίτη ο Κονσταντίν»!

Δυνατές ατάκες για τον Ολυμπιακό και τον αρχηγό του ποδοσφαιρικού του τμήματος Χριστόφορος Τορναρίτης έριξε ο Ζοέλ Μολ, σε δηλώσεις του σε ιστοσελίδα της πατρίδας του.

Ο Ελβετός πορτιέρο των μαυροπράσινων, ο οποίος κλήθηκε να μιλήσει για την Ομόνοια ενόψει του αποψινού (21/10, 22:00) αγώνα της με τη Βασιλεία, αναφέρθηκε ακολούθως στην ομάδα του, την οποία χαρακτήρισε «χαοτική» και προσέθεσε πως θυμίζει την… Άγρια Δύση, ενώ για τον Τορναρίτη είπε πως ο πρόεδρος της Σιόν, Κριστιάν Κονσταντίν, που φημίζεται για την ιδιορρυθμία του και τον εκκεντρικό του χαρακτήρα, είναι… αρνάκι μπροστά του!

Διαβάστε όσα είπε για Ολυμπιακό και Τορναρίτη…

«Ο Ολυμπιακός είναι μια χαοτική ομάδα, κάποτε σου θυμίζει την Άγρια Δύση. Ο ιδιοκτήτης Χριστόφορος Τορναρίτης είναι ένας πραγματικά ενδιαφέρων τύπος. Η θετική αλλά χαοτική συμπεριφορά του είναι ασύγκριτη. Ο Κονσταντίν της Σιόν είναι αρνάκι μπροστά του. Έχει νυχτερινό κέντρο, ανάμεσα σε άλλα. Εκεί υπέγραψα το συμβόλαιό μου με τον Ολυμπιακό».

Σε ό,τι αφορά το κατά πόσο θέλει να επιστρέψει στην πατρίδα του, απάντησε: «Το κυπριακό πρωτάθλημα δεν είναι τόσο στην προσοχή των ελβετικών και γερμανικών ομάδων. αλλά θα ήμουν πολύ ανοιχτός στο να επιστρέψω».

«Στην Ελβετία θα έπαιζε για Ευρώπη η Ομόνοια, στη Βασιλεία τα λεφτά μου»