Αγωνία για Λοΐζου

Ο αγώνας με την ΑΕΛ είναι τη Δευτέρα και αυτό δίνει τη δυνατότητα σε κάποιους παίκτες που αντιμετώπισαν προβλήματα τραυματισμών τις προηγούμενες μέρες να κάνουν την αποφόρτισή τους χωρίς μεγάλη πίεση.

Ο Γιάννης Κούσουλος δεν φαίνεται να αντιμετωπίζει κάτι το σοβαρό και ως εκ τούτου θα προλάβει την αναμέτρηση, ενώ ο προπονητής Χένινγκ Μπεργκ θα έχει δύο επιπλέον επιλογές μιας και επιστρέφουν από τιμωρία οι Τόμας Χούμποτσαν και Μίχαλ Ντούρις.

Η αγωνία λοιπόν της τεχνικής ηγεσίας αλλά γενικά και του ιατρικού επιτελείου αφορά τον Λοΐζο Λοΐζου ο οποίος είχε τραυματιστεί απέναντι στον Ολυμπιακό και έμεινε εκτός στην τελευταία αναμέτρηση με την Ανόρθωση. Για την ώρα οι πιθανότητες είναι μοιρασμένες και μέχρι την τελευταία στιγμή θα ξεκαθαρίσει η συμμετοχή του.

Προηγούμενο άρθροΤότεναμ: Φήμες για επαφές με Σάρι!
Επόμενο άρθροMeeting με τους παίκτες
ΧΡΙΣΤΟΦΟΡΟΣ ΧΡΙΣΤΟΦΗ
Αφού δεν μπόρεσε να γίνει μεγάλο αστέρι στο ποδόσφαιρο, παίζοντας μπάλα στις αλάνες της Κοράκου (αν και λέει ότι ήταν πολύ καλός αλλά ατύχησε), αποφάσισε να ασχοληθεί με τη Δημοσιογραφία και το αθλητικό ρεπορτάζ. Γεννημένος τον Απρίλιο του 1987, σπούδασε δημοσιογραφία στο Frederick University και τον Μάρτιο του 2008 εντάχθηκε στο ρόστερ της εφημερίδας ΠΟΛΙΤΗΣ και όλο αυτό το διάστημα έπαιξε σε όποια θέση τον έβαλε ο προπονητής του. Λέει πάντως πως είναι καλός παντού.