Αγγελοπούλου: «Θα είμαστε έτοιμες ενόψει Κοινοπολιτειακών»

Στην τελική ευθεία μπαίνει η προετοιμασία των εθνικών ομάδων Beach Volley που προετοιμάζονται ενόψει των Κοινοπολιτειακών Αγώνων που θα διεξαχθούν μεταξύ 4 (6 Απριλίου αρχίζουν οι υποχρεώσεις των ομάδων μας) Απριλίου με 15 Απριλίου στο Γκόλντεν Κόουστ της Αυστραλίας.

Οι δυο ομάδες αποτελούνται από τους Γεώργιο Χρυσοστόμου – Δημήτρη Αποστόλου στους Άνδρες και Μαριότα Αγγελοπούλου – Μανωλίνα Κωνσταντίνου στις Γυναίκες.

Η προετοιμασία των ομάδων μας ολοκληρώθηκε στην Ελλάδα όπου στις εγκαταστάσεις του Σταδίου Ειρήνης και Φιλίας βρέθηκαν για φιλικά προετοιμασίας με Ελλαδίτες και Σλοβάκους αθλητές, ενώ οι προπονήσεις θα συνεχιστούν στην Κύπρο μέχρι την Τρίτη 27 Μαρτίου οπότε και η αποστολή αναχωρεί για την Αυστραλία.

Πέραν των τεσσάρων αθλητών στην αποστολή συμμετέχουν ο Ομοοσπονδιακός προπονητής Βαγγέλης Κουτουλέας και ο βοηθός του Γιάννης Πετρούδης.

Μιλώντας στην ιστοσελίδα της ΚΟΠΕ η Μαριότα Αγγελοπούλου δήλωσε απόλυτα ικανοποιημένη από την πορεία της προετοιμασίας λέγοντας ότι «θα είμαστε έτοιμοι ενόψει των Κοινοπολιτεικών».