«Αφήνει τα πάντα ανοικτά ο Πάντσεον – Όπου χρειαστεί, υπέρβαση»

Για το θέμα που προέκυψε με τον Τζέισον Πάντσεον μίλησε ανάμεσα σε άλλα o εκπρόσωπος Τύπου της Πάφου, Πολύβιος Παλιούρας, σε δηλώσεις του στον ΣΠΟΡ FM 95.0, τονίζοντας ότι ο έμπειρος μέσος αφήνει τα πάντα ανοικτά σε σχέση με το μέλλον του.

Αναλυτικά όσα είπε για τον Πάντσεον:

«Η επίσημη θέση είναι ότι εξέφρασε κάποιες ανησυχίες ο Πάντσεον μετά το φιλικό με την Κορούχο. Πήρε την άδεια να επιστρέψει στην Πάφο και εξελίξεις και αποφάσεις θα έχουμε με την επιστροφή της ομάδας στην Πάφο. Είναι ένας παίκτης που προσέφερε πάρα πολλά στη λήξασα σεζόν. Θα έχει συνάντηση με την ιδιοκτησία για να ξεκαθαρίσει το θέμα, αλλά φαίνεται πως αφήνει τα πάντα ανοικτά».

Οι δηλώσεις του Παλιούρα για τα υπόλοιπα θέματα που αφορούν την Πάφο…

Για την προετοιμασία: «5 του μήνα επιστρέφουμε στην Πάφο. Ήμασταν αρκετό καιρό στο εξωτερικό. Τώρα ήμαστε στην Ισπανία. Παίξαμε ένα δυνατό φιλικό, ηττηθήκαμε, αλλά η ομάδα έδειξε καλό πρόσωπο. Το σημαντικό είναι να βλέπει ο προπονητής αυτά που θέλει. Όλα κυλάνε ομαλά, δώσαμε πολλά περισσότερα φιλικά σε σχέση με άλλες σεζόν. Διατηρήσαμε τον κορμό, κάναμε καλές προσθήκες και ο στόχος είναι να είμαστε έτοιμοι με την έναρξη του πρωταθλήματος. Αναμένουμε να δώσουμε ακόμα ένα φιλικό στην Ισπανία».

Για τις επόμενες κινήσεις: «Δεν σχολιάζουμε ονόματα για προσθήκες, όπως και με τον Φουέντες. Θα πρέπει να ενισχύσουμε το αριστερό άκρο της άμυνας, αλλά υπάρχει πιθανότητα να ενισχυθούμε και με παίκτες καταλόγου β’. Πρέπει να δαπανήσεις και κάποιο ποσό για έναν ξεχωριστό παίκτη. Όπου χρειαστεί θα γίνει υπέρβαση. Έχουμε κάνει κινήσεις, οι οποίες θα βοηθήσουν πολύ».

Για Κοβάσεβιτς και Άντος: «Έχει περάσει από Ριέκα, από MLS ο Κοβάσεβιτς. Και ο Άντος πέρασε από τις ακαδημίες της Σάλτσμπουργκ και συνθέτει μια δυνατή τριάδα τερματοφυλάκων, μαζί με Ρούντκο και Πέτρου. Υπολογίζουμε πως θα γίνουν ακόμα τρεις προσθήκες».

Για τα επόμενα φιλικά: «Έχουμε φιλικό με Ακρίτα Χλώρακας στις 11 Αυγούστου. Το φιλικό με τον ΑΠΟΕΛ έχει ακυρωθεί, λόγω του ότι παίζουμε μαζί στην πρεμιέρα. Θα γίνει προσπάθεια να διευθετηθεί κάποιο άλλο».