Χάλασε οριστικά του Ρομάριο, κρίνεται τη Δευτέρα του Αγκίρε
ΓΗΠΕΔΟ
Δημοσιευτηκε:

Μετά τις ανακοινώσεις για την απόκτηση των Αβντίγιαι και Πσισέ η ΑΕΛ έφτασε τις τρεις μεταγραφές (προηγήθηκε ο Γεωργίου) και η τέταρτη εξελίχθηκε σε θρίλερ.
Ως γνωστόν η ομάδα της Λεμεσού είχε ανακοινώσει την κατ' αρχήν συμφωνία της με τον Αφρικανό επιθετικό Ρομάριο Μπάλντε με τον οποίον όμως προέκυψαν... ζητήματα και εντέλει η μεταγραφή του έχει ακυρωθεί οριστικά.
Παρότι ο 24χρονος φέρεται να έχει υπογράψει προ ημερών συμβόλαιο με άλλη ομάδα (την Αλ Μερέιχ του Σουδάν), ο λόγος για τον οποίον ναυαγεί η μεταγραφή φαίνεται πως είναι άλλος και συγκεκριμένα το ότι η Ζιλ Βιθέντε, στην οποία αγωνιζόταν, δεν έστειλε εγκαίρως το πιστοποιητικό που απαιτούνταν για την εγγραφή του ποδοσφαιριστή.
Έτσι, το αν η ΑΕΛ θα προχωρήσει τελικά σε τέταρτη μεταγραφή θα κριθεί από το κατά πόσο θα τα βρει με τον Ντιέγκο Αγκίρε.
Όπως έγινε γνωστό το μεσημέρι της Κυριακής, οι γαλαζοκίτρινοι (έχοντας κατά νου το διαφαινόμενο ναυάγιο με τον Ρομάριο) προσέγγισαν τον Ισπανό αριστερό μπακ που έμεινε ελεύθερος από τον Απόλλωνα και φάνηκε να υπάρχει πρόσφορο έδαφος για συνεργασία.
Συμφωνία επί της παρούσης δεν υπάρχει, εντούτοις εκφράζεται συγκρατημένη αισιοδοξία πως εντός της Δευτέρας θα καλυφτεί η οικονομική διαφορά που χωρίζει τις δύο πλευρές και ο Αγκίρε θα μετακομίσει από το ένα στρατόπεδο της Λεμεσού στο άλλο.
Υπενθυμίζουμε πως την Κυριακή ολοκληρώθηκε η μεταγραφική περίοδος σε ό,τι αφορά ποδοσφαιριστές που αγωνίζονταν στο εξωτερικό όμως οι ομάδες μας έχουν και τη Δευτέρα το δικαίωμα να εγγράψουν ποδοσφαιριστές των οποίων το πιστοποιητικό βρίσκεται στην Κύπρο, κάτι που βεβαίως ισχύει στην περίπτωση του πρώην άσου του Απόλλωνα.
