Οι σκέψεις για Μάιντεβατς και στο… βάθος ο Εθνικός
ΓΗΠΕΔΟ
Δημοσιευτηκε:

Εκεί που υπάρχει καπνός, υπάρχει και φωτιά. Αυτό φαίνεται πως προκύπτει στην φημολογία που αναπτύχθηκε για το μέλλον του Μάιντεβατς. Ο ποδοσφαιριστής της ΑΕΛ μετρά μόλις 230 λεπτά συμμετοχής στην τρέχουσα αγωνιστική σεζόν και υπάρχουν σκέψεις για παραχώρηση του Σέρβου επιθετικού.
Μάλιστα έχουν ήδη δει το φως της δημοσιότητας ρεπορτάζ για ενδιαφέρον του Εθνικού, κάτι το οποίο θα ξεκαθαρίσει εντός της ερχόμενης εβδομάδας. Στην ομάδα της Λεμεσού σκέφτονται το παιχνίδι της Παρασκευής κόντρα στη Δόξα, ωστόσο το πλάνο για αποχώρηση του Μάιντεβατς ολοένα και κερδίζει έδαφος.
Στο ρόστερ υπάρχουν ήδη οι Μπάμπιτς και Εμαέ για την επιθετική γραμμή, ενώ γίνονται σκέψεις για απόκτηση επιθετικού ο οποίος θα εγγραφεί στον κατάλογο Β’.
