Εποχή Βοζίνια... τέλος στην ΑΕΛ

ΓΗΠΕΔΟ

Δημοσιευτηκε:

Εποχή Βοζίνια... τέλος στην ΑΕΛ

Αποχωρεί όπως όλα δειχνουν από την ΑΕΛ ο Βοζίνια, μετά από 4,5 χρόνια.


Ο ένας εκ των τριών «μακροβιότερων» ποδοσφαιριστών της ομάδας της Λεμεσού (μαζί με Τεϊσέιρα, Ζντραφκόφσκι) αναμένεται να αποτελέσει παρελθόν τον ερχόμενο Ιανουάριο.


Ο Βοζίνια εδώ και καιρό είναι σκια του καλού του εαυτού και δεν θυμίζει σε καμία περίπτωση τον τερματοφύλακα των πρώτων του σεζόν στους γαλαζοκίτρινους.


Ο προβληματισμός για τον έμπειρο πορτιέρο από το Πράσινο Ακρωτήρι έχει ενταθεί στις τάξεις της ομάδας κι έτσι πάρθηκε η απόφαση να αποχωρήσει ώστε να αποκτηθεί άλλος βασικός τερματοφύλακας.


Έτσι, όλα συνηγορούν στο ότι η χθεσινή (22/12) εμφάνισή του στο εξ αναβολής ντέρμπι με την Ομόνοια στο ΓΣΠ, που ήταν η Νο140, ήταν και η τελευταία με τα γαλαζοκίτρινα για τον Βοζίνια, ο οποίος τον Γενάρη θα αγωνιστεί στο Κύπελλο Εθνών Αφρικής.

Κατηγορίες