Δίδυμο... φωτιά

ΓΗΠΕΔΟ

Δημοσιευτηκε:

Δίδυμο... φωτιά

Έγινε το αναμενόμενο κατά τη διάρκεια της χθεσινής μέρας από την ΑΕΛ. Εδώ και μέρες ήταν γνωστό ότι υπήρξε συμφωνία με τον Αντρές Τσάβες και χθες επισφραγίστηκε με κάθε επισημότητα. Οι γαλαζοκίτρινοι ανακοίνωσαν ότι ο 30χρονος Αργεντινός επιθετικός εντάσσεται στο ρόστερ τους.

Η συμφωνία ανάμεσα στις δύο πλευρές είναι για έναν χρόνο. Η εξέλιξη αυτή έφερε χαμόγελα στον Ντούσαν Κέρκεζ, ο οποίος ήθελε εδώ και καιρό να ντύσει στα γαλαζοκίτρινα τον ποδοσφαιριστή αφού πιστεύει πολύ στην αξία του. Μαζί με τον Στέφαν Τσέποβιτς εκτιμάται ότι θα συνθέσουν ένα πολύ δυνατό επιθετικό δίδυμο.

Ο Τσάβες θήτευσε στον Παναθηναϊκό το πρώτο μισό της σεζόν 2017/18 (κατέγραψε οkτώ συμμετοχές και δύο γκολ), στη συνέχεια αγωνίστηκε στη Χουρακάν, ομάδα της πατρίδας του, έχοντας απολογισμό 71 γκολ, 17 γκολ και τρεις ασίστ.

Αξίζει να σημειωθεί ότι το 2015 αναδείχθηκε πρωταθλητής Αργεντινής με την Μπόκα Τζούνιορς, με την οποία σε τρία χρόνια (πλην ένα εξάμηνο που δόθηκε δανεικός στη Σάο Πάολο) μέτρησε 60 εμφανίσεις, 15 γκολ και 10 ασίστ. Ο Τσάβες αποτελεί την ενδέκατη μεταγραφή της ΑΕΛ. Είχαν προηγηθεί οι Ριστέφσκι, Σωτηρίου, Μαζάν, Μάζουρεκ, Ρέινολντς, Μανέ, Εβόρα, Τσέποβιτς, Πελέ και Ντάφερφελντ.

Tα τυπικά για Γερολέμου

Το χαρτί της ελευθέρας του περιμένει ο Γιάννης Γερολέμου ώστε να ενταχθεί στη εφηβική ομάδα της ΑΕΚ Αθηνών. Οι δύο πλευρές τα βρήκαν σε όλα και εντός των επόμενων ημερών αναμένεται να επισημοποιηθεί η μετακίνηση του Κύπριου άσου. Ο 21χρονος μέσος ευελπιστεί ότι ο επόμενος σταθμός της καριέρας του θα του δώσει την ευκαιρία να δείξει το ταλέντο του ώστε να πάρει την ευκαιρία ακόμη και στην πρώτη ομάδα της ΑΕΚ.

Κατηγορίες