Η Ομόνοια 29Μ, με αφορμή τις κινήσεις ΑΕΛ και ΑΠΟΕΛ, τονίζει τη θέση της

ΓΗΠΕΔΟ

Δημοσιευτηκε:

Η Ομόνοια 29Μ, με αφορμή τις κινήσεις ΑΕΛ και ΑΠΟΕΛ, τονίζει τη θέση της

Με ανακοίνωσή της η Ομόνοια 29Μ, με αφορμή τις επιστολές των ΑΕΛ και ΑΠΟΕΛ, επαναλαμβάνουν τη θέση τους σχετικά με την κάρτα φιλάθλου.


Η ανακοίνωση:


«Με αφορμή τις επιστολές της AEL Limassol FC και του APOEL FC, με τις οποίες ζητούν αναστολή της Κάρτας Φιλαθλου, τη δημόσια στήριξη του Ethnikos Achnas FC στο αίτημα αλλά και την θέση του Apollon FC για κατάργηση της, τοποθετούμαστε σήμερα για να επαναλάβουμε τη δική μας πάγια θέση.


Ως ένα Σωματείο το οποίο θα επηρεαστεί άμεσα από την Κάρτα φιλάθλου μέσω της συμμετοχής μας στο θεσμό του Κυπέλλου Κύπρου, θεωρούμε ότι η άμεση αναστολή της θα βοηθήσει στο να επιστρέψει ο παλμός και οι όμορφες εικόνες στις κερκίδες.


Παράλληλα όμως, θέση μας είναι όπως ξεκινήσει άμεσα διαβούλευση όλων των εμπλεκομένων μέσω της οποίας να παρθούν ουσιαστικά μέτρα ενάντια στη βία στα γήπεδα, έτσι με την αναστολή της Κάρτας Φιλάθλου να επιστρέψει ο κόσμος, το πάθος, η οπαδική ατμόσφαιρα και να μείνει έξω η βία».