Νέες... εξετάσεις με Βολουντάρι
ΠΑΝΤΕΛΗΣ ΠΑΝΤΕΛΗ
Δημοσιευτηκε:

Αισιοδοξία υπάρχει στην ΑΕΛ για τη νέα ποδοσφαιρική περίοδο τόσο από την τεχνική ηγεσία όσο και από τους φίλους της ομάδας. Η προετοιμασία στην Αυστρία συνεχίζεται κάτω από εξαιρετικές συνθήκες, ενώ εξίσου σημαντικό είναι το πολύ καλό κλίμα που επικρατεί στις τάξεις των γαλαζοκιτρίνων.
Μετά το πρώτο φιλικό απέναντι στην Ντιναμό Μόσχας, ο Ντούσαν Κέρκεζ είχε την ευκαιρία να αξιολογήσει την πορεία της δουλειάς που γίνεται. Παρά την ήττα η ομάδα άφησε σχετικά καλές εντυπώσεις, αφού ήταν το πρώτο παιχνίδι μετά από επίπονο πρόγραμμα προπονήσεων.
Σήμερα οι «λέοντες» θα δώσουν νέο φιλικό παιχνίδι με αντίπαλο τη Βολουντάρι Ρουμανίας και ο Βόσνιος τεχνικός θα δοκιμάσει κάποια πράγματα με απώτερο σκοπό να δουλέψει στις αδυναμίες που έδειξε η ομάδα του.
Υπενθυμίζουμε ότι κατά την παραμονή της στην Αυστρία η ΑΕΛ θα αντιμετωπίσει, επίσης, τη Φορτούνα Ντίσελντορφ (8/7) και την Άμστετεν (9/7). Ο Ντούσαν Κέρκεζ είναι πεπεισμένος ότι η ΑΕΛ θα παρουσιαστεί έτοιμη στο ξεκίνημα των ευρωπαϊκών της υποχρεώσεων. Η λεμεσιανή ομάδα θα λάβει μέρος στο Κόνφερενς Λιγκ και θα αρχίσει την προσπάθειά της από τον 2ο προκριματικό γύρο στις 22 Ιουλίου.
Παντελής Παντελή