Δίνει 150.000 και φέρνει Λευκωσία τον Ντανίλο
ΓΗΠΕΔΟ
Δημοσιευτηκε:

Προς Αρχάγγελο φαίνεται να οδεύει ο Ντανίλο, με τις πληροφορίες τις τελευταίες ώρες να κάνουν λόγο για ένα ποσό που θα δώσει ο ΑΠΟΕΛ στην ΑΕΛ για να λυθεί το συμβόλαιο του παίκτη και να μπορεί να ενταχθεί στην ομάδα της Λευκωσίας.
Οι γαλαζοκίτρινοι της πρωτεύουσας, σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, θα δώσειστους ομόχρωμούς τους της Λεμεσού ένα ποσό της τάξεως των 150.000 ευρώ.
Θυμίζουμε ότι με βάση όσα διέρρεαν η ΑΕΛ για να συναινούσε στην παραχώρηση του παίκτη, με τον οποίο διατηρεί συμβόλαιο γι’ ακόμη μία χρονιά, ήθελε 100.000 από οποιαδήποτε ομάδα εκτός Κύπρου και τα διπλάσια από ομάδα του νησιού.
Τελικά, φαίνεται ότι οι διοικήσεις των δύο ομάδων είναι πολύ κοντά στη συμφωνία για να παραχωρηθεί ο παίκτης.