ΑΕΚτζήδες, τον Καραπατάκη και τα μάτια σας!

Η μεγάλη είδηση δεν βγήκε από την πολυδιαφημιζόμενη συνέντευξη του προέδρου της ΑΕΚ στην Cablenet το βράδυ της περασμένης Πέμπτης.

Και για να είμαστε ειλικρινείς, δεν συνηθίζει ο Άντρος Καραπατάκης να βγάζει «ειδήσεις» μέσα από συνεντεύξεις του. Είναι άνθρωπος σοβαρός, χαμηλών τόνων που δεν αρέσκεται σε τυμπανοκρουσίες από τα ΜΜΕ, όπως ορισμένοι άλλοι. Όταν μιλά, τα λόγια του είναι μετρημένα και προσεγμένα.

Η «είδηση», ας την πούμε, που φαίνεται να βγαίνει από τη συνέντευξη του ισχυρού άνδρα της ΑΕΚ είναι πως μάλλον, όπως δείχνουν τα πράγματα, θα συνεχίσει στην προεδρία του σωματείου της Λάρνακας και για την επόμενη περίοδο. Ήταν ένα θέμα που βασάνιζε τον κόσμο της ΑΕΚ προτού διακοπεί το πρωτάθλημα, αφού τότε είχαν δει το φως της δημοσιότητας πληροφορίες περί σκέψεων του κ. Καραπατάκη για παραίτηση.

«Ο κάθε άνθρωπος, όταν περάσουν κάποια χρόνια, φθείρεται σε μια θέση. Κάποια στιγμή θα φύγουμε και θα έρθουν άλλοι να αναλάβουν. Εξέφρασα σε στενούς συνεργάτες την απογοήτευσή μου για κάποια πράγματα στο ποδόσφαιρο και την κυπριακή κοινωνία γενικότερα και για την κριτική που γίνεται από ανθρώπους κοντά στην ΑΕΚ. Ναι, σκέφτηκα 1-2 φορές να παραιτηθώ», ήταν τα λόγια του κ. Καραπατάκη.

Από τα λεγόμενά του μπορεί να εξαχθεί το συμπέρασμα ότι τουλάχιστον για την επόμενη περίοδο η ΑΕΚ, εκτός απροόπτου, θα πορευτεί με τον ηγέτη της, τον άνθρωπο που την ανέβασε επίπεδο και την καθιέρωσε στους «μεγάλους».

Ο κ. Καραπατάκης παραδέχθηκε λάθη στον προγραμματισμό της περσινής σεζόν και φαίνεται αποφασισμένος να τα διορθώσει, επαναφέροντας την ομάδα σε πρωταγωνιστική τροχιά. Γι’ αυτό, τον Καραπατάκη και τα μάτια σας, φίλοι ΑΕΚτζήδες!