ΑΕΚ: Την κατάλληλη στιγμή!

ΒΑΣΟΣ ΒΑΣΟΥ Δημοσιεύθηκε 31.1.2023
ΑΕΚ: Την κατάλληλη στιγμή!

Απευθείας στα... βαθιά καλείται να κολυμπήσει ο Μαρίν Γιάκολις στην ΑΕΚ. Το μυϊκό πρόβλημα που αποκόμισε ο Άνταμ Γκιούρτσο στο ντέρμπι με τον ΑΠΟΕΛ θα του στερήσει, όπως όλα δείχνουν, τη συμμετοχή του (τουλάχιστον) στον επόμενο αγώνα με την Καρμιώτισσα και ως εκ τούτου ο νεοαποκτηθείς Κροάτης εξτρέμ αναμένεται να πάρει φανέλα βασικού στο αριστερό άκρο της επίθεσης ενόψει του παιχνιδιού της 22ης αγωνιστικής.

Το πρόβλημα του Γκιούρτσο είναι στον δικέφαλο. Τη Δευτέρα (30/1) επρόκειτο να περάσει από εξετάσεις MRI και ανάλογα από τα αποτελέσματα θα καθοριστεί και ο χρόνος απουσίας του από τις αγωνιστικές υποχρεώσεις της ομάδας. Πάντως, στην ΑΕΚ θεωρούν απίθανο να προλάβει τον αγώνα του Σαββάτου στο Τσίρειο.

Ο Γιάκολις, στο διάστημα που αγωνίστηκε στο ντέρμπι με τον ΑΠΟΕΛ, έδειξε κάποια καλά στοιχεία, έδωσε την πάσα στον Φαράζ στη φάση του δεύτερου τέρματος, ωστόσο θα κριθεί σε βάθος χρόνου. Το πρώτο δείγμα πάντως ήταν αρκετά θετικό, αλλά άπαντες στο στρατόπεδο της λαρνακιώτικης ομάδας περιμένουν ακόμη περισσότερη συνεισφορά.

Όσον αφορά τους υπόλοιπους δύο νεοαποκτηθέντες ποδοσφαιριστές, τον 33χρονο Ουκρανό Αρτέμ Γκρόμοφ και τον 35χρονο Ούγγρο (σερβικής καταγωγής) Νεμάνιαν Νίκολιτς, ξεκίνησαν προπονήσεις με την καινούργια τους ομάδα και το πιο πιθανό είναι ότι θα βρίσκονται στην αποστολή για το επόμενο παιχνίδι. Ανάλογα με τον βαθμό ετοιμότητάς τους, ο Χοσέ Λουίς Όλτρα θα αποφασίσει κατά πόσο θα τους δώσει χρόνο συμμετοχής. Πρόκειται για δύο πολύπειρους επιθετικούς που κουβαλούν αξιοπρόσεκτα βιογραφικά, από τους οποίους ο κόσμος της ΑΕΚ περιμένει ουσιαστικές βοήθειες στην προσπάθεια που κάνει η ομάδα για να φέρει, επιτέλους, τον τίτλο του πρωταθλητή στη Λάρνακα.

Αναφορικά με τον 22χρονο Γκανέζο Μαλίκ Αμπουμπακάρι, η μεταγραφή του οποίου στην ΑΕΚ χάλασε εξυπαιτιότητας του ποδοσφαιριστή, η ομάδα της Λάρνακας επιφυλάσσεται για τα νομικά της δικαιώματα. Στο μεταξύ, ο Χοσέ Ρομό έγινε ο 3ος παίκτης, μετά τους Ολατούντζι και Ασάντε, που αποτέλεσε παρελθόν.

Μαζική έξοδος στη Λεμεσό

Παρά το γεγονός ότι η ώρα του αγώνα με την Καρμιώτισσα δεν είναι και η πιο βολική (15:00), εντούτοις αναμένεται αρκετός κόσμος της ΑΕΚ να κάνει μαζική έξοδο στη Λεμεσό για την αναμέτρηση με την Καρμιώτισσα. Άλλωστε είναι στα.. χάι τους μετά την τεράστια επιτυχία επί του ΑΠΟΕΛ. Οι φίλοι της λαρνακιώτικης ομάδας θα καταλάβουν την ανατολική κερκίδα και αναμένεται πως θα κάνουν… έδρα το Τσίρειο. Η τιμή του κανονικού εισιτηρίου ορίστηκε από την γηπεδούχο ομάδα στα 15 ευρώ, του μαθητικού εισιτήριου στα 10 ευρώ και το παιδικό εισιτήριο στο 1 ευρώ.

Πολιτική Δημοσίευσης Σχολίων
Οι ιδιοκτήτες της ιστοσελίδας gipedo.politis.com.cy διατηρούν το δικαίωμα να αφαιρούν σχόλια αναγνωστών, δυσφημιστικού και/ή υβριστικού περιεχομένου, ή/και σχόλια που μπορούν να εκληφθεί ότι υποκινούν το μίσος/τον ρατσισμό ή που παραβιάζουν οποιαδήποτε άλλη νομοθεσία. Οι συντάκτες των σχολίων αυτών ευθύνονται προσωπικά για την δημοσίευση τους. Αν κάποιος αναγνώστης/συντάκτης σχολίου, το οποίο αφαιρείται, θεωρεί ότι έχει στοιχεία που αποδεικνύουν το αληθές του περιεχομένου του, μπορεί να τα αποστείλει στην διεύθυνση της ιστοσελίδας για να διερευνηθούν. Προτρέπουμε τους αναγνώστες μας να κάνουν report / flag σχόλια που πιστεύουν ότι παραβιάζουν τους πιο πάνω κανόνες. Σχόλια που περιέχουν URL / links σε οποιαδήποτε σελίδα, δεν δημοσιεύονται αυτόματα.
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ
Δεν θα υπάρξει ΑΠΟΕΛ αν δεν υπάρξει Ανόρθωση

Δεν θα υπάρξει ΑΠΟΕΛ αν δεν υπάρξει Ανόρθωση

Δεν θα υπάρξει ΑΠΟΕΛ αν δεν υπάρξει Ανόρθωση

Ο τρίτος να΄ναι αλλιώς!

Ο τρίτος να΄ναι αλλιώς!

Ο τρίτος να΄ναι αλλιώς!

Φράνκο Τόνγκια: Ο άνθρωπός τους

Φράνκο Τόνγκια: Ο άνθρωπός τους

Φράνκο Τόνγκια: Ο άνθρωπός τους

«Είμαστε στο όριο της υπέρβασης...»

«Είμαστε στο όριο της υπέρβασης...»

«Είμαστε στο όριο της υπέρβασης...»