Ας βάλει το... λιθαράκι

ΒΑΣΟΣ ΒΑΣΟΥ Δημοσιεύθηκε 4.8.2022
Ας βάλει το... λιθαράκι
Αισιοδοξία στην ΑΕΚ για νικηφόρο αποτέλεσμα απόψε κόντρα στην Παρτιζάν

Διαφορετικό παιχνίδι απ' ότι ήταν με τη Μίντιλαντ εκτιμά ο Χοσέ Λουίς Όλτρα ότι θα είναι το αποψινό (19:00) πρώτο παιχνίδι με την Παρτιζάν στην «Αρένα», στο πλαίσιο του γ' προκριματικού γύρου του Γιουρόπα Λιγκ. Μιλώντας χθες σε συνέντευξη Τύπου και κληθείς να συγκρίνει τον αποψινό αντίπαλο της ομάδας του με τη Μίντιλαντ, ο Ισπανός τεχνικός είπε ότι δεν αρέσκεται σε συγκρίσεις διότι, όπως εξήγησε, πρόκειται για δύο ομάδες που προέρχονται από διαφορετικά πρωταθλήματα. «Νομίζω ότι θα είναι ένα διαφορετικό παιχνίδι απ' ότι ήταν με τη Μίντιλαντ», ανέφερε ο Όλτρα και συμπλήρωσε:

«Ο τρόπος που αγωνίζεται η Παρτίζαν είναι διαφορετικός. Θέλει να έχει περισσότερη ώρα την κατοχή της μπάλας και βάζει πιέσεις ψηλά, μη επιτρέποντας στον αντίπαλο να είναι άνετος στις κινήσεις του». Ο προπονητής της ΑΕΚ δήλωσε ότι θα είναι ακόμα ένα δύσκολο, σημαντικό και ιστορικό παιχνίδι για την ομάδα του, τονίζοντας ότι και πάλι θέλει να δει ένα γεμάτο γήπεδο με φανταστική ατμόσφαιρα, όπως συνέβη στον αγώνα με τη Μίντιλαντ. «Η ατμόσφαιρα με τη Μίντιλαντ ήταν τέλεια. Χρειαζόμαστε την ίδια υποστήριξη διότι είναι κάτι που βοηθά πολύ τους ποδοσφαιριστές», σημείωσε.

Ερωτηθείς από το «Γ» για το τι πρέπει να διορθώσει η ΑΕΚ στο παιχνίδι της σε σχέση με τους αγώνες με τoυς Δανούς, ο Χοσέ Λουίς Όλτρα ήταν ξεκάθαρος: «Πρέπει να βελτιώσουμε πολλά πράγματα. Στον προηγούμενο αγώνα με τη Μίντιλαντ κάναμε 28 μπαλιές μέσα στα καρέ του αντιπάλου, αλλά τελειώσαμε πολύ λίγες. Επίσης, δεχθήκαμε δύο γκολ από εκτελέσεις κόρνερ και κεφαλιές. Είναι σημεία τα οποία πρέπει να βελτιώσουμε», επισήμανε. Ο Ισπανός τεχνικός δήλωσε ευχαριστημένος σε γενικές γραμμές από την απόδοση της ΑΕΚ στα πρώτα δύο ευρωπαϊκά της παιχνίδια, παραδέχθηκε, ωστόσο, ότι ορισμένοι παίκτες δεν είναι ακόμη στον απόλυτο βαθμό ετοιμότητας διότι έφθασαν αργά στην ομάδα και δεν έκαναν όλη την προετοιμασία. Τόνισε δε ότι χρειάζονται ακόμα παιχνίδια για να αποκτήσουν ρυθμό. Απαντώντας σε άλλη ερώτηση αναφορικά με τη φυσική κατάσταση της ομάδας του, ο Όλτρα εξέφρασε την άποψη ότι δεν αποτελεί πρόβλημα η φυσική κατάσταση, λέγοντας ότι οι παίκτες του είναι σε καλό δρόμο.

Παρουσιάστηκε δε βέβαιος ότι η φυσική κατάσταση θα βελτιώνεται μέσα από τα παιχνίδια. Στην ΑΕΚ δεν υπάρχουν αγωνιστικά προβλήματα και μία πιθανή ενδεκάδα θα αποτελείται από τους Πίριτς, Ροσάλες (Χριστοφόρου), Γκαρσία, Τόμοβιτς, Μιλίσεβιτς, Σανχούρχο, Γκουστάβο, Τρισκόφσκι, Ολατούντζι, Γκιούρτσο και Φαράζ ή Γκάμα. Θέση βασικού διεκδικούν οι Άλτμαν και Λόπες.

Πολιτική Δημοσίευσης Σχολίων
Οι ιδιοκτήτες της ιστοσελίδας gipedo.politis.com.cy διατηρούν το δικαίωμα να αφαιρούν σχόλια αναγνωστών, δυσφημιστικού και/ή υβριστικού περιεχομένου, ή/και σχόλια που μπορούν να εκληφθεί ότι υποκινούν το μίσος/τον ρατσισμό ή που παραβιάζουν οποιαδήποτε άλλη νομοθεσία. Οι συντάκτες των σχολίων αυτών ευθύνονται προσωπικά για την δημοσίευση τους. Αν κάποιος αναγνώστης/συντάκτης σχολίου, το οποίο αφαιρείται, θεωρεί ότι έχει στοιχεία που αποδεικνύουν το αληθές του περιεχομένου του, μπορεί να τα αποστείλει στην διεύθυνση της ιστοσελίδας για να διερευνηθούν. Προτρέπουμε τους αναγνώστες μας να κάνουν report / flag σχόλια που πιστεύουν ότι παραβιάζουν τους πιο πάνω κανόνες. Σχόλια που περιέχουν URL / links σε οποιαδήποτε σελίδα, δεν δημοσιεύονται αυτόματα.
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ
Τα «θύματα» του Μάριου Ηλία

Τα «θύματα» του Μάριου Ηλία

Τα «θύματα» του Μάριου Ηλία

Πένθος στην ΑΕΚ

Πένθος στην ΑΕΚ

Πένθος στην ΑΕΚ

Χρειάζεται το… αυτονόητο πριν τον τελικό

Χρειάζεται το… αυτονόητο πριν τον τελικό

Χρειάζεται το… αυτονόητο πριν τον τελικό

Τη Δευτέρα 13 Μαΐου η ετήσια γιορτή βραβεύσεων της ΚΟΠ

Τη Δευτέρα 13 Μαΐου η ετήσια γιορτή βραβεύσεων της ΚΟΠ

Τη Δευτέρα 13 Μαΐου η ετήσια γιορτή βραβεύσεων της ΚΟΠ