Ξεκινάνε... πεινασμένοι

ΒΑΣΟΣ ΒΑΣΟΥ

Δημοσιευτηκε:

Ξεκινάνε... πεινασμένοι

2 Σεπτεμβρίου 2012, νέο ΓΣΖ, Αλκή – ΑΕΚ (0-1). Ο Νταβίντ Καταλά ντεμπουτάρει ως ποδοσφαιριστής των κιτρινοπράσινων. Ακολούθησε μια ένδοξη καριέρα εφτά χρόνων με τον στρατηγό Κίμωνα στο στήθος. 20 Αυγούστου 2021, «ΑΕΚ Αρένα», ο Νταβίντ Καταλά ντεμπουτάρει ως προπονητής της ΑΕΚ,απέναντι στην Δόξα Κατωκοπιάς, στην πρεμιέρα της περιόδου 2021-22.


Με νίκη έκανε ντεμπούτο ως ποδοσφαιριστής, με νίκη θέλει να κάνει ντεμπούτο και ως προπονητής. Μιλώντας στη χθεσινή συνέντευξη Τύπου, ο 41χρονος κόουτς δήλωσε ανυπόμονος για το πρώτο επίσημο παιχνίδι της χρονιάς ως προπονητής της ΑΕΚ, ενώ το ίδιο ανυπόμονοι, σημείωσε, είναι και οι ποδοσφαιριστές του.


Ο Καταλά παραδέχθηκε πως μέσα από τα φιλικά που έγιναν (ειδικά στο τελευταίο με τον Ολυμπιακό) προέκυψαν θέματα που χρήζουν βελτίωσης, υποσχέθηκε όμως ότι στο σημερινό παιχνίδι η ΑΕΚ θα παρουσιαστεί διαφορετική κι έτοιμη.


«Είναι σημαντικό να μην απογοητεύονται οι παίκτες στις κακές στιγμές», πρόσθεσε με νόημα. Ερωτηθείς για τους τραυματισμούς που προέκυψαν στην ομάδα τις τελευταίες μέρες, ο προπονητής των κιτρινοπράσινων δεν έκρυψε την ανησυχία του, σημειώνοντας πως η ομάδα θα πρέπει να κοιτάξει μπροστά.


Οι Ντάρμπισαϊαρ, Τιάγκο και Γκονζάλεθ είναι εξαιρετικά αμφίβολοι ενόψει της αποψινής (19.00) πρεμιέρας, ενώ θα απουσιάσει και ο Σιαθάς που υπέστη ρήξη χιαστών συνδέσμων. Αντίθετα, ο νεοαποκτηθείς Ιμάντ Φαράζ είναι διαθέσιμος. Ο Καταλά έκανε λόγο για πολύ καλή συνεργασία με τον Τσάβι Ρόκα και εξέφρασε την ικανοποίησή του για τους παίκτες που αποκτήθηκαν.


Ο Ισπανός τεχνικός εξέφρασε την εκτίμηση ότι η ΑΕΚ είναι έτοιμη να επιστρέψει σε πρωταγωνιστική τροχιά και να διεκδικήσει ξανά έξοδο στην Ευρώπη. «Ναι, είναι έτοιμη η ομάδα. Βλέπω τα πρόσωπα των παικτών και είναι πεινασμένοι. Δεν θα είναι εύκολο όμως. Χρειαζόμαστε δουλειά», συμπλήρωσε.


Η πιθανή ενδεκάδα της ΑΕΚ θ’ αποτελείται από τους Μαρτίνεθ, Φερνάντες (Τάντι), Γκαρσία, Μιλίσεβιτς, Χριστοφόρου, Γκουστάβο, Μάμα, Τρισκόφσκι, Μακρή, Ρομό και Ακοράν. Θέση διεκδικούν και οι Εγγλέζου, Ναούμ και Ολατούντζι.

Κατηγορίες